Neler Yeni

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Gül Gül öldüm.
Siz kuru soğan ekmek yeriz erdoğan'dan vazgeçmeyiz diyenler birisiniz herhalde doğru mu?
Yanlış anlaşılmasın meraktan sordum.
Kardeş senin açlığını bilmem ama Allah'a şükür ben tokum.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dostum sen milyarın büyüklüğünü biliyomusun? Çamoluk Otomotiv :D :D
Dostum hayat koca baronlar, senin gibi benim gibi bir vatandaş mı sanıyorsun onları?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç düşündünüz mü? Neden düşmanımız olan devletler Erdoğan'ı istemiyorlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden muhalefeti istiyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mustafa
Dostum hayat koca baronlar, senin gibi benim gibi bir vatandaş mı sanıyorsun onları?
Dostum sanmıyorum tabii ki de Pablo Escobarın bile 60 milyon serveti vardı şu an ki baronların hiç sanmıyorum 300 milyar parası olacağını. Olsa bile bu parayla tefecilik yapıp risk almazlar. Hele Devlet adamlarına hiç yapmazlar.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dostum sanmıyorum tabii ki de Pablo Escobarın bile 60 milyon serveti vardı şu an ki baronların hiç sanmıyorum 300 milyar parası olacağını. Olsa bile bu parayla tefecilik yapıp risk almazlar. Hele Devlet adamlarına hiç yapmazlar.
Yahu bırakalım tefeci meselesini de, bu adamın hangi doğru sözünü gördünüz Allah aşkına, adam sallıyor sallıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mustafa
Yahu bırakalım tefeci meselesini de, bu adamın hangi doğru sözünü gördünüz Allah aşkına, adam sallıyor sallıyor.
Dostum ben zaten Kılıçdaroğlunu desteklemiyorum. Yanında ki adamları destekliyorum. Ekrem İmamoğluyla Mansur Yavaş çok büyük adamlar. Bu sene seçeriz sevmezsek değiştiririz bu kadar basit.

Carl-S

80+ Gold
Osmanlı İmparatorluğu bir İslam devletiydi, İslama karşı gelenler Osmanlı sınırları içerisinde yaşamış Ermeni, Rumların torunlarıdır.
İslam ne alaka anlamış değilim Osmanlı yıkıldı çok oldu yanlış anlaşılmasın Osmanlı kötülemek için demiyorum.
Bu arada kendini safkan türk sanıyorsunuz herhalde. :D
Allah'ın izniyle yine RTE kazanacak. Sizden Mansur aday olsaydı, bende biliyorum ki kazanabilirdiniz ama Kemal oldu ya benim içim rahat:D
Bunun aynısını 2019 yılında İstanbul seçimlerinde Allah'ın izniyle bin ali kazanacak demişlerdi iki kere sonuç iki kere kaybetti.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dostum ben zaten Kılıçdaroğlunu desteklemiyorum. Yanında ki adamları destekliyorum. Ekrem İmamoğluyla Mansur Yavaş çok büyük adamlar. Bu sene seçeriz sevmezsek değiştiririz bu kadar basit.
Fatih Sultan Mehmet'in türbesinde elleri arkasında dolaşan haini mi destekliyorsun?
İstanbul'a gelirken söz ettiği vaatleri yerine getirmeyeni mi destekliyorsun? Temeli atılmış projelere beton dökeni mi destekliyorsun?

brxtt

80+
Kılıçdaroğlu dediği gibi tıpış tıpış gidip oyunuzu vereceksiniz

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Aklıma bir şey takıldı cevabını bulamadım.

Partilerin olduğu pusulada ittifak içerisindeki partilerin hepsine basabiliyor muyuz mührü? A ve B partileri ittifak mesela. Hem A hem de B ye basabiliyor mu? Bu durumda baraj için ittifak mı sayılıyor yoksa parti mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,005
Üyeler
166,866
Son üye
YksHunter
Top Bottom