Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeniden Sol Parti Olarak Seçime Giriyorlar.HDP nerde
Yeniden Sol Parti Olarak Seçime Giriyorlar.HDP nerde
. Akli dengesi yerinde olmayanlar (Örn: Kadir Mısıroğlu)
Mühürü basarken ittifaktaki herkese basmak oyu geçersiz yapıyor mu?Oy Kullanırken Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar:
1 ine oy verirsen tümüne gidiyor dostum ama cumhur ittifakıysa hepsine bas(!)Mühürü basarken ittifaktaki herkese basmak oyu geçersiz yapıyor mu?
Veya o ittifaka oy gitsin diye hepsine mi mühür basmak gerekiyor?
Tepkimi göstermek için cehapeye çarpımı atıcam yanımda kalem götürüp. (!)asker veya askeri okulda okuyanlar oy kullanamıyorsa imam hatipte okuyup imam olanlarda oy kullanamasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ine oy verirsen tümüne gidiyor dostum ama cumhur ittifakıysa hepsine bas(!)
Masayı kırma da senden sonrakiler de oy kullanabilsin. Veya etrafına şöyle bi bak belki kırarsan daha iyi olurmühürü öyle bir basacam ki kıvılcım çıkacak o pusuladan
Evden masa getirirler gene de kullanırlarMasayı kırma da senden sonrakiler de oy kullanabilir. Veya etrafına şöyle bi bak belki kırarsan daha iyi olur
Mesela B İttifakı yere Basarsan Oyları İttifaktaki Partilere Dağıtıyor Ama önermem. Direkt Bir Partiye Ver.Mühürü basarken ittifaktaki herkese basmak oyu geçersiz yapıyor mu?
Veya o ittifaka oy gitsin diye hepsine mi mühür basmak gerekiyor?
Bir ittifaktaki hepsine basarsa geçersiz olmuyor diye biliyorum, aldıkları oy oranina gore dağıtıyorlar o oyları ittifakin icindeki partilereasker veya askeri okulda okuyanlar oy kullanamıyorsa imam hatipte okuyup imam olanlarda oy kullanamasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ine oy verirsen tümüne gidiyor dostum ama cumhur ittifakıysa hepsine bas(!)
Birine basıp geçin ya riske gerek yokBir ittifaktaki hepsine basarsa geçersiz olmuyor diye biliyorum, aldıkları oy oranina gore dağıtıyorlar o oyları ittifakin icindeki partilere
yok gene geçersiz olması gerek diye biliyorum ben sistem o kadar berbatlaştıki artıkBir ittifaktaki hepsine basarsa geçersiz olmuyor diye biliyorum, aldıkları oy oranina gore dağıtıyorlar o oyları ittifakin icindeki partilere