🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Güzel bilgilendirici yazı olmuş elinize sağlık.
Bu seçimde rte gideceğini düşünüyorum.

Oy Kullanırken Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar:
47f8910120180619_2_30988436_34817923.jpg
Mühürü basarken ittifaktaki herkese basmak oyu geçersiz yapıyor mu?
Veya o ittifaka oy gitsin diye hepsine mi mühür basmak gerekiyor?

asker veya askeri okulda okuyanlar oy kullanamıyorsa imam hatipte okuyup imam olanlarda oy kullanamasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ine oy verirsen tümüne gidiyor dostum ama cumhur ittifakıysa hepsine bas(!) :D

asker veya askeri okulda okuyanlar oy kullanamıyorsa imam hatipte okuyup imam olanlarda oy kullanamasın

1 ine oy verirsen tümüne gidiyor dostum ama cumhur ittifakıysa hepsine bas(!) :D
Tepkimi göstermek için cehapeye çarpımı atıcam yanımda kalem götürüp. (!)

mühürü öyle bir basacam ki kıvılcım çıkacak o pusuladan :kekw:
Masayı kırma da senden sonrakiler de oy kullanabilsin. Veya etrafına şöyle bi bak belki kırarsan daha iyi olur 🤣🤣

Mesela B İttifakı yere Basarsan Oyları İttifaktaki Partilere Dağıtıyor Ama önermem. Direkt Bir Partiye Ver.

Bir ittifaktaki hepsine basarsa geçersiz olmuyor diye biliyorum, aldıkları oy oranina gore dağıtıyorlar o oyları ittifakin icindeki partilere

Bir ittifaktaki hepsine basarsa geçersiz olmuyor diye biliyorum, aldıkları oy oranina gore dağıtıyorlar o oyları ittifakin icindeki partilere
Birine basıp geçin ya riske gerek yok

yok gene geçersiz olması gerek diye biliyorum ben sistem o kadar berbatlaştıki artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,138
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri