Neler Yeni

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
İslam ne alaka anlamış değilim Osmanlı yıkıldı çok oldu yanlış anlaşılmasın Osmanlı kötülemek için demiyorum.
Bu arada kendini safkan türk sanıyorsunuz herhalde. :D

Bunun aynısını 2019 yılında İstanbul seçimlerinde Allah'ın izniyle bin ali kazanacak demişlerdi iki kere sonuç iki kere kaybetti.
Ben soyumu aralarımdan biliyorum soyum tamamen Türklerden geliyor, E-devletde de yazıyor soy ağacına bakıldığında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mustafa
Fatih Sultan Mehmet'in türbesinde elleri arkasında dolaşan haini mi destekliyorsun?
İstanbul'a gelirken söz ettiği vaatleri yerine getirmeyeni mi destekliyorsun? Temeli atılmış projelere beton dökeni mi destekliyorsun?
Evet kardeşim benim onu istiyorum tam olarak dediğin adamı istiyorum Varmı? adam 4 senede istanbula neler getirdi Diğer adam Ankaraya neler getirdi bilip bilmeden konuşuyorsun. Ankarayada İstanbuldada uzun bir süre kaldım Şu an Bursada yaşıyorum. Gerçekten Ulaşım İstanbul ve Ankarada daha iyi. Hele öğrenciler için.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Arkadaşlar bu kadar siyaset yeterlidir, herkes aklında tutsun 14 Mayıs günü bu konuyu yeniden hortlatıyoruz anlaşıldı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kardeşim benim onu istiyorum tam olarak dediğin adamı istiyorum Varmı? adam 4 senede istanbula neler getirdi Diğer adam Ankaraya neler getirdi bilip bilmeden konuşuyorsun. Ankarayada İstanbuldada uzun bir süre kaldım Şu an Bursada yaşıyorum. Gerçekten Ulaşım İstanbul ve Ankarada daha iyi. Hele öğrenciler için.
Sen Bursa'da ben İstanbul'da yaşıyorum, seni çok doldurmuşlar kim doldurmuş bilemiyorum:/

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mustafa
Arkadaşlar bu kadar siyaset yeterlidir, herkes aklında tutsun 14 Mayıs günü bu konuyu yeniden hortlatıyoruz anlaşıldı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen Bursa'da ben İstanbul'da yaşıyorum, seni çok doldurmuşlar kim doldurmuş bilemiyorum:/
Dostum en az senin kadar bende yaşadım istanbulda. 14 yaşıma kadar İstanbulda 2 Yıl Ankarada 1 Yıldırda Bursada yaşıyorum.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dostum en az senin kadar bende yaşadım istanbulda. 14 yaşıma kadar İstanbulda 2 Yıl Ankarada 1 Yıldırda Bursada yaşıyorum.
O dediğin ulaşımı kolaylaştıran şeyleri yazar mısın? Metrobüsü Akp yaptı, metroları Akp yaptı, tramvayları Akp Yaptı, yollar bakimliydi şimdi 6 ayda bir arabanın ön takımını yaptırıyorum, yollar rezalet.

Carl-S

80+ Gold
Ben soyumu aralarımdan biliyorum soyum tamamen Türklerden geliyor, E-devletde de yazıyor soy ağacına bakıldığında.
Demek istediğim fenotip ve DNA analizleri yaptırsan farklı ırklar çıkabilir çünkü Anadolu Türkleri Ermeni ve Rum orta veya düşük oranda diye biliyorum.
Ermeni ve Rum diye kötülemeni yanlış buldum.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Demek istediğim fenotip ve DNA analizleri yaptırsan farklı ırklar çıkabilir çünkü Anadolu Türkleri Ermeni ve Rum orta veya düşük oranda diye biliyorum.
Ermeni ve Rum diye kötülemeni yanlış buldum.
Ermeni ve Rumlar her zaman bize düşmanlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mustafa
O dediğin ulaşımı kolaylaştıran şeyleri yazar mısın? Metrobüsü Akp yaptı, metroları Akp yaptı, tramvayları Akp Yaptı, yollar bakimliydi şimdi 6 ayda bir arabanın ön takımını yaptırıyorum, yollar rezalet.
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı (Mecidiyeköy-Mahmutbey arası),
Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı (Alibeyköy Cep Otogarı-Cibali arası),
Ataköy-İkitelli Metro Hattı (İkitelli-Bahariye arası),
Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı,
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı (Fulya ve Yıldız İstasyonları)
Bostancı-Dudullu Metro Hattı.

7 Metro Hattının İnşaatına da devam ediliyor.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı (Mecidiyeköy-Mahmutbey arası),
Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı (Alibeyköy Cep Otogarı-Cibali arası),
Ataköy-İkitelli Metro Hattı (İkitelli-Bahariye arası),
Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı,
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı (Fulya ve Yıldız İstasyonları)
Bostancı-Dudullu Metro Hattı.

7 Metro Hattının İnşaatına da devam ediliyor.
Eminönü Eyüp Sultan Alibeyköy tramvayı mı? La o AKPnin 2016da başlatıp 2019da test sürüşlerini yaptığı projesi değil mi? En son İmamoğlu ben yaptım diye projenin üzerine çökmüştü:D

Aaa Ataköy İkitelli metro hattıda buradaymış bu ise 2016da yapımına başlayan 2019 Mayıs ayında henüz İmamoğlu yokken Bahiriye - İkitelli - Olimpiyat kısmı devreye giren projemiz değil mi?:D

Boğaziçi üniversitesi funikuler hattı ise 2017de akpnin ihalesini verdiği sonradan durdurulan proje değil mi? Hazır projeyi geri yapımına başlatmış iyi bari bir şey becermiş sizin başkan:D

Kabataş Mecidiyeköy metro hattı ise yine AKP'nin başlatıp CHP'nin bitirdiği bir proje:D

Bostancı - Dullu metro hattı ise 2019 yılı öncesinde yapıldı. Bugünlerde ise Bostancı-Dudullu metro hattının açılışını yaptılar . AKP 2019 yılında burayı da yüzde 70'lik ilerleme oranıyla devretmişti aradan 4 yıl geçti bugünlerde anca bitirebildiler:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mustafa
Eminönü Eyüp Sultan Alibeyköy tramvayı mı? La o AKPnin 2016da başlatıp 2019da test sürüşlerini yaptığı projesi değil mi? En son İmamoğlu ben yaptım diye projenin üzerine çökmüştü:D

Aaa Ataköy İkitelli metro hattıda buradaymış bu ise 2016da yapımına başlayan 2019 Mayıs ayında henüz İmamoğlu yokken Bahiriye - İkitelli - Olimpiyat kısmı devreye giren projemiz değil mi?:D

Boğaziçi üniversitesi funikuler hattı ise 2017de akpnin ihalesini verdiği sonradan durdurulan proje değil mi? Hazır projeyi geri yapımına başlatmış iyi bari bir şey becermiş sizin başkan:D

Kabataş Mecidiyeköy metro hattı ise yine AKP'nin başlatıp CHP'nin bitirdiği bir proje:D

Bostancı - Dullu metro hattı ise 2019 yılı öncesinde yapıldı. Bugünlerde ise Bostancı-Dudullu metro hattının açılışını yaptılar . AKP 2019 yılında burayı da yüzde 70'lik ilerleme oranıyla devretmişti aradan 4 yıl geçti bugünlerde anca bitirebildiler:D
Allahın işine bak 4 projeden 3 tanesi 2019da bitirilememiş. Neden Bitirememişler 15 senede?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Allahın işine bak 4 projeden 3 tanesi 2019da bitirilememiş. Neden Bitirememişler 15 senede?
Proje 15 senedir mi devam ediyormuş acaba? Ve orada yazdığım gibi kimisi %70 iken teslim edilmiş kimisi bir kısmı kullanıma açılmış iken teslim edilmiş, bir kısmı proje yeni başlamış iken teslim edilmiş CHP 4 senede anca bitirebilmiş ve temeli atılmış birçok projeye de beton döküldü, bunu da tekrar dillendireyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,391
Üyeler
166,368
Son üye
goalp
Top Bottom