Neler Yeni

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Ne gitmesi be, Allah başımızdan eksik etmesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gülünecek bir şey yok, ben kalkıp da Kemal denilen bir dediği diğerine uymayan, verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen, islama savaş açmış birine oy vermem
average bmw fanboy

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Milleti ne güzel de Ermeni Rum torunu yaptın hemen öyle. Tam bir siyasal İslamcı çıkışı olmuş. Yalnız ben üniversitede okurken e-devlet te soyağacı uygulaması başlamıştı orda türk müslüman vs. geçinen Atatürk ve cumhuriyet düşmanı sınıf arkadaşlarımızın büyük bir kısmının dedelerinin ve ninelerinin ermeni-gürcü-rum isimlerine sahip olduklarını öğrendiklerinde verdikleri tepkileri hala çok iyi hatırlıyorum. İlave edeyim bunca yıllık tecrübelerime dayanarak söylüyorum, nerede birisi çıkmış ben şöyle Müslümanım böyle milliyetçiyim işte böyle de vatanseverim diye bangır bangır reklamını yapıyosa o kişinin geçmişinde hep bi gariplikler oluyo. Bknz: Gürcü asıllı malum şahıs bunun en popüler örneği
E-devletde de soyumun Türk olduğunu Atalarımdan da bildiğim gerçek Türk olduğumu sonradan olma olmadığımı yazmıştım zaten.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
E-devletde de soyumun Türk olduğunu Atalarımdan da bildiğim gerçek Türk olduğumu sonradan olma olmadığımı yazmıştım zaten.
evet sen türk olabilirsin kimsenin soyu da beni ilgilendirmez zaten. ama benim anlatmak istediğim olay net anlaşılmıştır diye düşünüyorum

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
ahahha komedisiniz gerçekten ya seçimlerden önce aponun mektubunu okutanlar kimlerdi? Kırmızı bültenle aranan osman öcalanı trt ye çıkaran kimlerdi ? Kasım ayında akp hdp ye gidip bizi destekleyin dediğinde çıkıp akp hdp ile görüşe bilir bu gayet normaldir diyen bahçeli değilmiydi ? Megri megriyi ne çabuk unuttunuz fetöyle kol kola olan kimlerdi hala daha fetöyü ballandıra ballandıra anlattıkları videolar internette dolaşıyo fetöyü devletin içine kim soktu ? İşinize geldi mi sıkıntı yok her şey mübah işinize gelmedi mi terörist ne güzel dünya bi akıllı sizsiniz zaten hepimiz salağız inanıcaktık kiralar asgari ücreti geçmiş be temel gıda fiyatları uçmuş gitmiş ülkenin yarısından çoğu açlık sınırının altında kalmış utanmadan sıkılmadan hala akp yi savunuyosunuz ülkedeki milyonlarca mülteciyi söylemedim bile insanda biraz omurga olur utanma olur ama sizde ne arar.
Kardeş ben utanılacak bir şey yapmıyorum, 7li koalisyona oy verenler utansın.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Herkesin dini kendinedir. Müslüman olmayan biri de çok iyi yönetebilir, müslüman olan biri de. Bu işler din ile olmuyor. Oy verirken buna bakıyorsak bitmişizdir zaten.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
evet sen türk olabilirsin kimsenin soyu da beni ilgilendirmez zaten. ama benim anlatmak istediğim olay net anlaşılmıştır diye düşünüyorum
İmansızlar İslam'ı kötülüyorlar, böyle birine Osmanlı Torunu denir mi?

Herkesin dini kendinedir. Müslüman olmayan biri de çok iyi yönetebilir, müslüman olan biri de. Bu işler din ile olmuyor. Oy verirken buna bakıyorsak bitmişizdir zaten.
Kardeş mecliste müslüman kimseyi istemeyene, islama karşı savaş açmış birine oy asla vermem.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Kardeş mecliste müslüman kimseyi istemeyene, islama karşı savaş açmış birine oy asla vermem.
Kardeş derken? Nereden geliyor bu samimiyet? İslama karşı savaş açmış biri falan da görmüyorum ortada. Papatya çayı öneririm.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,569
İsim
uwu
Atatürk TÜRK neden anlamıyorsunuz belki kendiniz Ermeni/Bulgar hiç fark etmez gelip burda yanlış bilgi verme Atamızın kemikleri sızlıyor sizin gibi şahıslardan tamam en iyi cahilsin napalım oraya oy kullanamayanlar listesindesin tamam anladık. (İmansizlar ) İslami kotuluyor diyorsun ama bunu bilmeliyiz ki çoğumuz İslam'ın kıymetli kurallarına uymuyoruz

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven

kardeşim senden tam olarak maaşı yeni yatmış malum parti trolü vibe ı aldım ama neyse

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Şu kafaları acilen bırakın ya da tedavi falan olun. İnsanları etnik kökenine göre yargılamayın artık. Benim çok iyi yunan arkadaşlarım var ve çoğu tanıdığım türk arkadaşımdan saygılılar ve dürüstler. Ermenilerde aynı bu şekilde. Sırf ideolojik farklar var diye o ırka ait olan insanlar kötü olmuyor. Geçmişte kalmış olaylar.

pendragon

80+ Bronze
ilk önce belirtmeliyimki 18 yaşındayım bu yıl ilk oyum CHP YE AKP li olanlar neden akp yi savunuyor ? kemale fetöcü veya terörist diyip duruyosunuz fakat tayyibin neredeyse bütün terörlerle fotosu var :ROFLMAO: verdiği sözleri tutmuyor diyorsunuz tayyibim tutuyor diyorsunuz dolar 10 u geçmeyecekti noldu ? enflasyon %10 u geçmeyecekti ne oldu ? ekonomimiz çok iyiydi ne oldu ? neden tüm gençlerimiz yurtdışına gidiyor biliyormusunuz ? Almanyada Akrabalarım var Benden 4 yaş Ağabeyim bir mağaza müdürü ve benim neredeyse yarım yıl çalışıp alabileceğim iphone 14 ü bir kaç günde alabiliyor . cumhurbaşkanı maaşı 100 bin TL ama altın muslukları 60bin dolar emine annemiz newyork a yüzlerce korumayla gidip mağaza kapattırıyor onlarca binlik dolarlık kıyafet giyiyorlar bi Allah Kitap diyorlar Kanıyorsunuz sorsak fatiha yı okuyamacak insanlar kemal gelirse islam gider diye konuşuyor Türkiye İslam Ülkesi değil Laik bir Ülkedir

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası