Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Sizce Hangi Bölümü Okumalıyım ?

tamamdır hocam teşekkürler
  2. SucukEkmek

Tamamdır arkadaşlar çok teşekkürler muhtemelen sayısal seçerim bende de işletme okuma hevesi var belki bakalım belki 12de ea geçerim teşekkürler tekrardan
  3. SucukEkmek

hocam bölümü bu sene seçiceğimiz için 11.sınıfta her şey çok geç olur.
  4. SucukEkmek

Arkadaşlar şu an 10.sınıfım ve bildiğiniz üzere bu sene bölüm seçeceğiz, ve ben şu an büyük bir kararsızlık içerisindeyim. Benim sayısalım ilkokuldan ortaokula kadar çok iyiydi lisede vs. arkadaşlara uyup çalışmamaya başlayınca çok geriledim, ancak sayısal yapabileceğimi biliyorum. Ailem pek...
  5. SucukEkmek

Bu sene liseye geçtim ve sınıfım 44 kişi

Normal lise, için bizde 43 kişiydik
  6. SucukEkmek

Hangi defterden kaç tane almalıyım?

Rica ederim hocam ne demek :)
  7. SucukEkmek

Hangi defterden kaç tane almalıyım?

Matematik Coğrafya Fizik Kimya Biyoloji 5 Kareli Edebiyat Din İngilizce Tarih 4 Tane de Çizgili Ama ekstra 2 kareli 2 çizgili al yinede seçmeli derslerde lazım olacaktır.
  8. SucukEkmek

lise kayıtları ne zaman bitiyor

Ben liseye yerleştiğim zaman kayıt yapılacak sanıyordum okula gittim onlar otomatik yapmiş sizin bir şey yapmanıza gerek yok 1692538302 Ücret vermeyeceksin sınıfınıda ebadan öğrenebilirsin
  9. SucukEkmek

Kopya Verirken Yakalanmak

Tamamdir arkadaslar tesekkurler valla rahatladim sagolun :)
  10. SucukEkmek

Bende oyle dusundum hani hoca zaten bir sey yapacak olsa sinav aninda yapardi diye dusunuyorum bir de hani ucu arkadasa verir vermez elinden aldigi icin arkadasta bakamadi cevaplara ondan dolayi sıkıntı olmaz diye dusunuyirum. 1685654218 Evet hocam ayni seyi bende dedim de ben mat sinavini...
  11. SucukEkmek

Arkadaslar bugunku matematik sinavinda arkadasa kopya verirken yakalandim, olay su sekilde oldu ; Biz sinavdan once ayarladik ne yapacagimizi neyse simava girdik gozetmen ogretmen matematikci ve sinavda matematikti herneyse sinavin bitmesine 10 dk kala arkadastan uc istedim arkadas ucu verince...
  12. SucukEkmek

E-DEVLETTEN ALMIŞ OLDUĞUM ÖĞRENCİ BELGESİ BU KURALLARA UYGUN MUDUR ?

tamamdır hocam teşekkürler :)
  13. SucukEkmek

tamamdır hocam teşekkürler :)
  14. SucukEkmek

Avantajlardan, yetkili bir merci tarafından imzalanmış ya da onaylanmış kimlik kartı ya da öğrenci belgesi olan kişiler faydalanabilir. Öğrenci olduğunu gösterir resmi kimlik kartı ya da belgede; öğrenci olduğu kurum bilgisi ve/veya amblemi, kişinin isim soyisim ve doğum tarihi bilgileri açıkça...
  15. SucukEkmek

Öğrenci̇ Belgesi̇ Nasil Alirim (i̇nternetten)

Tamamdır hocam ayrı bir konu açıyorum teşekkürler :)
  16. SucukEkmek

Avantajlardan, yetkili bir merci tarafından imzalanmış ya da onaylanmış kimlik kartı ya da öğrenci belgesi olan kişiler faydalanabilir. Öğrenci olduğunu gösterir resmi kimlik kartı ya da belgede; öğrenci olduğu kurum bilgisi ve/veya amblemi, kişinin isim soyisim ve doğum tarihi bilgileri açıkça...
  17. SucukEkmek

ha tamam hocam hallettim arkadaş yökün öğrenci sorgulamasını atmış ordan girdiğim için olmuyormuş teşekkürler :)
  18. SucukEkmek

hocam hata veriyor ama ebeveynimin hesabından giriyorum 1683742112 hocam 19 mayısta başlıyor indirim
  19. SucukEkmek

teşekkürler :) 1683741881 arkadaşlar yalnız ben üniye gitmiyorum burada sadece üniye veriyor galiba
  20. SucukEkmek

Arkadaşlar thynin öğrencilere özel %50 indirim fırsatından yararlanmak için öğrenci belgesi gerekiyormuş ama thynin sitesine yükleyeceğim, nereden alabilirim ? internetten olması lazım mı çünkü siteye yükleyeceğim
Top Bottom