Neler Yeni

Kopya Verirken Yakalanmak

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaslar bugunku matematik sinavinda arkadasa kopya verirken yakalandim, olay su sekilde oldu ; Biz sinavdan once ayarladik ne yapacagimizi neyse simava girdik gozetmen ogretmen matematikci ve sinavda matematikti herneyse sinavin bitmesine 10 dk kala arkadastan uc istedim arkadas ucu verince ustune cevaplari yazdim (sinav testti) ve hoca ben ucu tekrar arkadasa verdikten sonra arkadasin elinden ucu aldi ve kopyalastigimizi anladi, sorum şu ki idareyle vs. Ugrasir miyim, hoca kopyalastigimizi anlayinca kagida cizik atmadi veya k yazmadi sadece ucun fotosunu cekti ve verdigin sorularin (5 soru) puanini sozlunden dusucem dedi disiplinle idareyle ilgili hicbir sey demedi. Sizce sorun olur mu ? Arkadasta zaten verdigim kopyalari isaretlemedi.

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Hoca bir şey yapmaz gibi. Eğer idareye verecek olsaydı sınav puanında düşeceğim demezdi bence.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Arkadaslar bugunku matematik sinavinda arkadasa kopya verirken yakalandim, olay su sekilde oldu ; Biz sinavdan once ayarladik ne yapacagimizi neyse simava girdik gozetmen ogretmen matematikci ve sinavda matematikti herneyse sinavin bitmesine 10 dk kala arkadastan uc istedim arkadas ucu verince ustune cevaplari yazdim (sinav testti) ve hoca ben ucu tekrar arkadasa verdikten sonra arkadasin elinden ucu aldi ve kopyalastigimizi anladi, sorum şu ki idareyle vs. Ugrasir miyim, hoca kopyalastigimizi anlayinca kagida cizik atmadi veya k yazmadi sadece ucun fotosunu cekti ve verdigin sorularin (5 soru) puanini sozlunden dusucem dedi disiplinle idareyle ilgili hicbir sey demedi. Sizce sorun olur mu ? Arkadasta zaten verdigim kopyalari isaretlemedi.
mevzuyla alakası yokta çok acemice yakalanmışsınız hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
bir şey yapmaz puanı bile düşürmeyebilir.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Puandan düştüğüne göre disiplinle uğraşmaz.
Hoca bir şey yapmaz gibi. Eğer idareye verecek olsaydı sınav puanında düşeceğim demezdi bence.
Bende oyle dusundum hani hoca zaten bir sey yapacak olsa sinav aninda yapardi diye dusunuyorum bir de hani ucu arkadasa verir vermez elinden aldigi icin arkadasta bakamadi cevaplara ondan dolayi sıkıntı olmaz diye dusunuyirum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mevzuyla alakası yokta çok acemice yakalanmışsınız hocam
Evet hocam ayni seyi bende dedim de ben mat sinavini yapabiliyorum diye arkadasta istedi benim taktigimlr yapalim falan dedi yakalandik Hahdhqhdhwudhhd tecrube oldu yapacak bir sey yok

bir şey yapmaz puanı bile düşürmeyebilir.
İnş hocam

Çocuk dövdüm müdür yardımcısı çağırdı ,2 arkadaşım okuldan kaçtı müdür yardımcısı çağırdı hiç bir şey olmadı hala devam ediyoruz uzaklaştırma cart curt vs hiç bir şey almadık bunları özendirme suça teşvik etme için falan yapmadık

Çocuk benim ailevi değerlerimle.bir yamuk yaptı

Arkadaşlarda sınıfa 1 dk geç geldi diye yok yazildilar yarım gün gitti zaten geri kalan 3 derse girseler de yarım gün yazilacaklardi o yüzden kaçmak bana da en mantıklısı 🌹

Çocuk dövdüm müdür yardımcısı çağırdı ,2 arkadaşım okuldan kaçtı müdür yardımcısı çağırdı hiç bir şey olmadı hala devam ediyoruz uzaklaştırma cart curt vs hiç bir şey almadık bunları özendirme suça teşvik etme için falan yapmadık

Arkadaşlarda sınıfa 1 dk geç geldi diye yok yazildilar yarım gün gitti zaten geri kalan 3 derse girseler de yarım gün yazilacaklardi o yüzden kaçmak bana da en mantıklısı 🌹
Uzun lafın kısası hiç bir şey olmaz

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
kopya çekeceksen harbi çekecen, ben gibi :D hiç öyle uc muhabbetlerine falan girmedim, profesyonel yakalanmadan kağıttan telefondan sıradan takır tukur bambambam

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uzun lafın kısası hiç bir şey olmaz
kopya çekeceksen harbi çekecen, ben gibi :D hiç öyle uc muhabbetlerine falan girmedim, profesyonel yakalanmadan kağıttan telefondan sıradan takır tukur bambambam
Tamamdir arkadaslar tesekkurler valla rahatladim sagolun :)

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kopya çekmek kahpelerin işi bana göre bugün arkadaşlar 350 TL lik et çaldı verdi sucuğu kantinci de yaptırdı ekmekleri ben aldım falan onları yedik falan ama kopya racona ters eziklik isi bana göre milletin saatlerce çalıştığı sınavı 10 dk da kopyayla bitirmek. 😔

Top Bottom