Arama sonuçları: *

• Users: ThorJ
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ThorJ

33 obp ile üni dondurup sıralama kasmak mı yoksa dgs çalışıp geçmek mi?

DGS en mantıklısı. Seneye YKS'ye girecek olan +750.000 kişinin sana sınavda ne getireceğini bilemezsin. Şu anki sıralamandan çok kötü de yapabilirsin, yerinde de sayabilirsin. Yerinde olsam DGS'yi denerim, sınavı nispeten daha kolay.
  2. ThorJ

80K sıralamada yazılım mı kimya mühendisliği mi mantıklı

mühendislik okuyup kasiyerlik yapan ya da işsiz gezinen bir sürü örnek var, belki binlerce...
  3. ThorJ

benim görüşüm arkadaş neye ilgisinin olduğunu ya da neye yatkın olduğunu bilmiyor gibi. yazılımı eğer fonksiyon bilgisi ve çok boyutlu zeka yapısına sahip değilse seçmesi hayatının hatası olur.
  4. ThorJ

ilgiye bağlı. mühendisliklerde o alanda ilgin olmadığı sürece bir arpa boyu yol alamazsın. fizikçi olmayanın makine, çok boyutlu düşünemeyenlerin elektrik elektronik, sayısal zekası olmayanın bilgisayar'da tutunamadığı gibi. sahafçıda kitap satarsın ya da a101 kasiyeri olursun. özellikle...
  5. ThorJ

Vakıf Üniversiteleri %50 İndirim Nedir?

Evet o puanı alırsan veriliyor. Ben şahsen tam burslu tutmaz ise mecbur yüzde 50 tercih etmek durumunda kalacağım. Yüzde 50'de tercih eden sayısı az olur. Bu da sana + olarak geri döner.
  6. ThorJ

EA 20K Hangi Üniversiteyi Önerirsiniz?

Okuyan tanıdıklarım var bazıları hiç memnun değiller. Mühendislikler bence özelde okunmalı tam burslu olarak. Devlet üniversitelerinin çoğunda imkanlar kısıtlı. Tabi ODTÜ, İTÜ, Hacettepe harici tutuyorum. Bu üniversiteler özeldir.
  7. ThorJ

Sınavlarınız nasıl gidiyor?

Almanca sınavı var, açıkçası hiçbir şey hatırlamıyorum ve şu an çalışıyorum.
  8. ThorJ

Sınavlarınız nasıl gidiyor?

Merhaba arkadaşlar, Hazır yıl sonu da geliyorken, son sınavlarınız nasıl gidiyor?
  9. ThorJ

YKS sayısalda 340 puan ve 110.000 sıralama zor mu?

Arkadaşlar selam, Hedeflediğim alan ve ilgi alanlarım (JS ve C++) göz önüne aldığımda Yazılım okumayı istiyorum. Çankaya Üniversitesi Yazılım Mühendisliği yüzde 50 indirimli bölüme girmeyi istiyorum. OBP ile bu puanları ve sıralamayı almak zor mu?
  10. ThorJ

Yönetim bilişim sistemleri(YBS) Okunur mu ?

@Emir Aydın da orayı okumak istiyordu sanırsam.
  11. ThorJ

EA 20K Hangi Üniversiteyi Önerirsiniz?

Yıldırım Beyazıt ve Ankara Üniversitesi'ni öneririm. 1647489690 Bilgisayarda son 2 senedir işsiz kalma oranı çok yüksek. ODTÜ mezunlarından bile işsiz kalanı gördüm. Yazılımda ise para getirisi var ama Yazılım mühendisliğinde ise durumlar farklı. Yazılım okursan başladığın ilk senelerde...
  12. ThorJ

Tyt Genel Deneme Önerileriniz

@Emir Aydın
  13. ThorJ

12.sınıfta devamsızlıktan kalma var mı?

Normalde var ama bazı okullar mezun olurken rahat olması için siliyor diye biliyorum. Lakin tam emin değilim.
  14. ThorJ

Yks 105 Gün Kala Sayisalda 295 Bi̇n Mümkün Mü ?

Yapilmasi lazim.
  15. ThorJ

Okulda sınavlardan aldığınız en düşük not?

40. Fizik.
  16. ThorJ

Takdir alamama korkusu....

Edebiyat çok fena olmuş.. O edebiyat ve İnglizce notunu acilen yükseltmen lazım, eğer bunları yükseltemezsen takdiri bırak teşekkür alamazsın hatta 2. dönem de böyle olursa sınıfta kalma riskin var. Diğerleri yine iyi.
  17. ThorJ

LGS'ye 5 ay kaldı. 450 puan yapılır mı?

Hala geç değil. Son 1 ay çalıştım ama 403 küsür puan almıştım.
  18. ThorJ

Sinavlarim bana göre kötu geçti yardım edin

Bence gayet iyi notlar.
  19. ThorJ

Doping hafıza mı? Ev dershanem mi?

Doping hafıza hakkında herkes olumlu yorumlar yapsa da ben pek inanmıyorum. Genel olarak bilgisayar üstünden alınan eğitim pek verimli değil bana göre. İyi bir dershane öneririm onun yerine.
  20. ThorJ

Lise dersleri zor mu?

Özverili çalışma ister lise, ilk okul ve orta okul ezber ile oluyordu ama lise öyle değil.
Top Bottom