Takdir alamama korkusu....

Hocam koyuyor, Ortaokulda bile taktdire en çok yaklaştığım zaman 7.sınıfta ve kılpayıyla kaçırdım. Mesela ben babamın karneme bakarken birkez mutlu olduğunu görmedim inat ettim takdir alıcam diye ama, Benim suçum çok çok büyük ve maalesef yapamadım galiba,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam takdir almak özgüven veriyor insana (yani bana özgüven veriyor diğerlerini bilemem) hem hevesim yükseliyor hem de özgüvenim.
kanka tabi koyar hep taktir taktir
lisede gerçek derslerle tanışırsın ama anlayacaksın zamanla emin ol 50 alsam yeter sözünü senden de duyacağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen elindne geleni yap yeter

Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez....

Arkadaşlar ortaokuldan beri takdir alamıyorum acayip bir hırs vardı lise 1'de takdir alıcam diye ama,,,,,, Bu notlarla imkansız gibi, bir arkadaşa soruyorum, boşver dersten geçmişsin diyor. Diğer arkadaşıma soruyorum 2.sınavda düzeltirsin alırsın diyor ama:
Alıntıyı görüntüle
Bu notlarla biraz imkansız gibi, Arkadaşlar her derse katılırım çok konuşmam hocalarımla da aram iyidir ama sizce 2.sınavlara nasıl hazırlansam takdir alabilirim?(9.sınıfım)
Edebiyat çok fena olmuş..
O edebiyat ve İnglizce notunu acilen yükseltmen lazım, eğer bunları yükseltemezsen takdiri bırak teşekkür alamazsın hatta 2. dönem de böyle olursa sınıfta kalma riskin var.
Diğerleri yine iyi.

takdir alamama korkun pek çalışmana yansımamış veya yanlış çalışıyorsun şuandan itibaren eksik olduğun konuları böl parça parça dinle ve onlarla ilgili soru çöz ve en önemlisi yapamadıklarını öğren

bu notları düzeltmen lazım 2. sınavlara baya çalış yüksek al 9. sınıfı anlamassan üst sınıfların konuları 3x daha zor oluyor

Arkadaşlar ortaokuldan beri takdir alamıyorum acayip bir hırs vardı lise 1'de takdir alıcam diye ama,,,,,, Bu notlarla imkansız gibi, bir arkadaşa soruyorum, boşver dersten geçmişsin diyor. Diğer arkadaşıma soruyorum 2.sınavda düzeltirsin alırsın diyor ama:
Alıntıyı görüntüle
Bu notlarla biraz imkansız gibi, Arkadaşlar her derse katılırım çok konuşmam hocalarımla da aram iyidir ama sizce 2.sınavlara nasıl hazırlansam takdir alabilirim?(9.sınıfım)
Kanka matematik ve edebiyat yüksek almaya çalış YouTube den videolar izle alırsın inşallah.

takdir boş bir kağıt parçasıdır evlat

Alıntıyı görüntüle
mat çok iyi lan ben 14 aldım xd

Alıntıyı görüntüle
zor ama imkansız değil kafa yorman gerek

Ortaokulda hiç takdir alamadığım için hırs yaptım zaten
knk mantık bide kümeler çok basitti ben 61 aldım biraz koydu
Kanka bunların sebebi bence biraz temel kaynaklı yani ortaokul temelini iyi atamadıysan zaten devamı zor gelir. Aynısı lise için de geçerli ben şuan 11. sınıfım 9 ve 10 temelim tam oturmadığı için zorlanabiliyorum çünkü konular hep iç içe. Şuan gördüğün konuların çoğu daha sonra karşına çıkacak çok dikkat et sonra pişman olma. Bir de eğer gerçekten yapmak istiyorsan bi konunun mantığını anla yoksa her zaman o konuyu unutursun...

Canını sıkma bu hayatta hiçbir şey sağlığından önemli değil hiçbir şeyi kafana takma emin ol ilerde anlıyacaksın ne demek istediğimi sakın dert etme kendine bu tür şeyleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,986
Üyeler
187,275
Son üye
ironbeagle02
Geri