Neler Yeni

Takdir alamama korkusu....

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Hocam koyuyor, Ortaokulda bile taktdire en çok yaklaştığım zaman 7.sınıfta ve kılpayıyla kaçırdım. Mesela ben babamın karneme bakarken birkez mutlu olduğunu görmedim inat ettim takdir alıcam diye ama, Benim suçum çok çok büyük ve maalesef yapamadım galiba,
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam takdir almak özgüven veriyor insana (yani bana özgüven veriyor diğerlerini bilemem) hem hevesim yükseliyor hem de özgüvenim.
kanka tabi koyar hep taktir taktir
lisede gerçek derslerle tanışırsın ama anlayacaksın zamanla emin ol 50 alsam yeter sözünü senden de duyacağız
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen elindne geleni yap yeter

123kral14

80+ Silver
Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez....

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Arkadaşlar ortaokuldan beri takdir alamıyorum acayip bir hırs vardı lise 1'de takdir alıcam diye ama,,,,,, Bu notlarla imkansız gibi, bir arkadaşa soruyorum, boşver dersten geçmişsin diyor. Diğer arkadaşıma soruyorum 2.sınavda düzeltirsin alırsın diyor ama:
Alıntıyı görüntüle
Bu notlarla biraz imkansız gibi, Arkadaşlar her derse katılırım çok konuşmam hocalarımla da aram iyidir ama sizce 2.sınavlara nasıl hazırlansam takdir alabilirim?(9.sınıfım)
Edebiyat çok fena olmuş..
O edebiyat ve İnglizce notunu acilen yükseltmen lazım, eğer bunları yükseltemezsen takdiri bırak teşekkür alamazsın hatta 2. dönem de böyle olursa sınıfta kalma riskin var.
Diğerleri yine iyi.

Rulep

80+ Gold
takdir alamama korkun pek çalışmana yansımamış veya yanlış çalışıyorsun şuandan itibaren eksik olduğun konuları böl parça parça dinle ve onlarla ilgili soru çöz ve en önemlisi yapamadıklarını öğren

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu notları düzeltmen lazım 2. sınavlara baya çalış yüksek al 9. sınıfı anlamassan üst sınıfların konuları 3x daha zor oluyor

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Arkadaşlar ortaokuldan beri takdir alamıyorum acayip bir hırs vardı lise 1'de takdir alıcam diye ama,,,,,, Bu notlarla imkansız gibi, bir arkadaşa soruyorum, boşver dersten geçmişsin diyor. Diğer arkadaşıma soruyorum 2.sınavda düzeltirsin alırsın diyor ama:
Alıntıyı görüntüle
Bu notlarla biraz imkansız gibi, Arkadaşlar her derse katılırım çok konuşmam hocalarımla da aram iyidir ama sizce 2.sınavlara nasıl hazırlansam takdir alabilirim?(9.sınıfım)
Kanka matematik ve edebiyat yüksek almaya çalış YouTube den videolar izle alırsın inşallah.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
takdir boş bir kağıt parçasıdır evlat

Reindi

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
mat çok iyi lan ben 14 aldım xd

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Alıntıyı görüntüle
zor ama imkansız değil kafa yorman gerek

mehmetkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mehmet ekin
Ortaokulda hiç takdir alamadığım için hırs yaptım zaten
knk mantık bide kümeler çok basitti ben 61 aldım biraz koydu
Kanka bunların sebebi bence biraz temel kaynaklı yani ortaokul temelini iyi atamadıysan zaten devamı zor gelir. Aynısı lise için de geçerli ben şuan 11. sınıfım 9 ve 10 temelim tam oturmadığı için zorlanabiliyorum çünkü konular hep iç içe. Şuan gördüğün konuların çoğu daha sonra karşına çıkacak çok dikkat et sonra pişman olma. Bir de eğer gerçekten yapmak istiyorsan bi konunun mantığını anla yoksa her zaman o konuyu unutursun...

Erimtan

80+ Bronze
Canını sıkma bu hayatta hiçbir şey sağlığından önemli değil hiçbir şeyi kafana takma emin ol ilerde anlıyacaksın ne demek istediğimi sakın dert etme kendine bu tür şeyleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,342
Üyeler
163,475
Son üye
Nyxia
Top Bottom