Neler Yeni

Doping hafıza mı? Ev dershanem mi?

pofidixk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
samet körcan
11.sınıfım derslerimi pekiştirmek için doping hafıza yada ev dershanem yks paketini almak istiyorum, bazı yerlerde daha önce hem doping hafıza hemde ev dershanem kullanan bazı kişilerin ev dershanemi önerdiğini gördüm, sizce hangisini alayım

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
internette sürüyle bedava konu anlatan yer var.doping hafızanın da parayla yalan yorum yaptırdığını gördüm. para vermene gerek yok.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Doping hafıza hakkında herkes olumlu yorumlar yapsa da ben pek inanmıyorum. Genel olarak bilgisayar üstünden alınan eğitim pek verimli değil bana göre. İyi bir dershane öneririm onun yerine.

Ariseks

80+ Gold
Örnek videolarına bak sen karar ver şahsen ben örnek videolarını hiç sevmedim YouTube da çok daha iyi anlatanlar var

omerreis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Reyis
doping hafıza kullanarak biri olarak çok memnunum diyebilirim, gerçekten faydasını görüyorum. bir de atladığınız bir nokta var evet youtubeda ücretsiz ders anlatımları var ama doping hafıza sadece ders anlatmıyor. kendine özel ders çalışma programı oluşturabiliyorsun, yapay zeka destekli akıllı test paneli var, rehberlik ihtiyacım icin koçum yanımda, özel ders için şimdi anladım, yapamadığım sorular için çözücü gibi uygulamalar var. ayrıca ders anlatımları oyun formatlı animasyonlu eğlenceli yani düz anlatım yok. sana tavsiyem örnek anlatımları izle diğer özellikleri de göz atarsın buna göre kararını verirsin ;)

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,417
İsim
Mert Metshi
youtube yeterli bence boşuna para verme kuzenim doping hafıza kullandı hiç sevmedi

ßeta

80+ Bronze
11.sınıfım derslerimi pekiştirmek için doping hafıza yada ev dershanem yks paketini almak istiyorum, bazı yerlerde daha önce hem doping hafıza hemde ev dershanem kullanan bazı kişilerin ev dershanemi önerdiğini gördüm, sizce hangisini alayım
Doping hafızada konuşanları para karşılığı konuşturuyorlar internette olumsuz yorumlarınıda çok gördüm.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Hocam doping hakkında çok olumsuz yorum gördüm internette.
Şahsen almazdım doping

Top Bottom