Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

#yusuftekinistifa bu adam nasıl gönderilir?

Onu müdür isterse yapabiliyor. Bizim için son sene yapmışlardı iyi öğrenciler için sınıf. Bunu müdürden talep edebilirsiniz.
  2. UmutYiğit

#yusuftekinistifa bu adam nasıl gönderilir?

Mülakat hariç yanlış kararı yok. Muhalif biri olarak Türkçe dersi kararını çok beğendim özellikle.
  3. UmutYiğit

10.sınıftan 11'e geçtim şu yaz tatilinde ne yapmalıyım

Önce tytyi halletmeye bak. Mutlak değer,denklem,eşitsizlik ve fonksiyonları bitirsen bile çok şey katar.
  4. UmutYiğit

10.sınıftan 11'e geçtim şu yaz tatilinde ne yapmalıyım

Şimdiden ağır şekilde matematik kasmaya başla. 11.sınıf konularını yazın tamamen bitir ve okul sınavlarından ziyade yks odaklı çalış.
  5. UmutYiğit

Bu netler eşit ağırlıkta kaç bin getirir?

Hocam 2022,2019.2018 de bu netlere bayağı yakındı. 2021 dışında denemeler ÖSYM gibi sormadı diye düşünüyorum.
  6. UmutYiğit

Hocam eğer 27k gelirse hedeflerim fazlasıyla tutmuş olur. Ben 80k-120k arası gelir diye düşünüyordum bu netlerle.
  7. UmutYiğit

Zaten 10 taneye yakın tyt tarzı geliyor hocam genelde. Ondan dolayı biraz umutluyum.
  8. UmutYiğit

Hocam sayısal zaten seçemem rezalet durumda. 15 ayt mat ile bistüri ancak olurum. Teşekkürler psikoloji ya da hukuk seçmeyeceğiniz için. 1686918449 Hocam denemeler gereksiz düzeyde zor ÖSYM kalıp olarak benzer sorduğu için onları çözmeyi uygun gördüm son hafta. Denemelerde de 7 net az oluyor...
  9. UmutYiğit

Hocam bu netleri yapan bir arkadaşım 80K ya girmişti bu siteler maalesef ondan dolayı beni inandırmıyor. 1686918172 Çıkmış sorular hocam 2022 2021 2020 2019 2018 genel olarak hepsi böyleydi. 1686918189 2021 hariç o bayağı düşüktü diğerlerine göre 1686918212 Hocam 2020'yi ben referans noktası...
  10. UmutYiğit

Hocam bana pek güven vermiyor. Ben belki geçmiş senelerde buna benzer netler yapmış olan kişilerin deneyimlerini ciddiye almayı uygun görüyorum. Çünkü standart sapma falan o insanlar için uygulanmış oluyor
  11. UmutYiğit

77.6
  12. UmutYiğit

Arkadaşlar geçmiş dönemlerde sınava giren kişiler cevaplarsa sevinirim. Tabii ki burası bu sorunun cevabını kesin şekilde alabileceğim bir platform değil 2 gün sonra daha net belli olacak her şey fakat yorumlarınızı bekliyorum. TYT: Türkçe: 37...
  13. UmutYiğit

Açık Liseden Mezun Oldum Diplomam Çıkmış Mıdır?

Tahminen e devlete birkaç gün sonra işlenir. Ben de çıkmasını bekliyorum.
  14. UmutYiğit

Atatürk ve Matematik ile ilgili proje ödevi

Atatürk'ün geometri kitabı senin işini fazlasıyla görecektir. Pek çok geometri teriminin Türkçe adını o koymuştur.
  15. UmutYiğit

sayısal bölüm önerileri

Bu tamamen sana bağlı. Yeteneklerin,ders başarın ve hedeflerin. Ama tıp düşünüyorsan sağlam bir program hazırla kendine. TYT konularında gerekiyorsa önden gidip bolca test çöz.
  16. UmutYiğit

Açık Liseye Geçerken Kredi Nasıl Öğrenilir?

Teşekkür ediyorum,iyi akşamlar.
  17. UmutYiğit

4 Tane var hocam. Din,Edebiyat,İnkılap ve İngilizce
  18. UmutYiğit

270 Kredi geldi hocam.
  19. UmutYiğit

Yani internette yazan hesap az çok doğru o zaman. toplam 4 saatlik derslerden kaldığını varsayarsak.
  20. UmutYiğit

Hiçbir fikrim yok. Geçmişe yönelik tekrar yapmayacaklarmış.
Top Bottom