Neler Yeni

Açık Liseye Geçerken Kredi Nasıl Öğrenilir?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

İnternetteki hesaba göre 240 kredim oluyor. Umarım sınava girmek zorunda kalmam.
Dostum kredi notun geçme notunun üstünde olsa bile sınavlara girmek zorundasın. Biraz özet geçeyim ben 12. sınıfın başında geçtim açığa lisede toplam 1-2 dersten kalmama rağmen kredi notum 232 geldi geçme notu ise 170 di kredi notum geçmeye yetse bile vermen gereken zorunlu dersler oluyor bu derslerin sayıları kişiden kişiye değişiyor benim vermem gereken zorunlu ders sayısı 8 di senin vermen gerekende ortalama o sayılarda olur pek değişiklik göstereceğini sanmıyorum zorunlu dersleride verdikten sonra mezun olabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kredi notun geçme notunun üstünde olsa bile sınavlara girmek zorundasın. Biraz özet geçeyim ben 12. sınıfın başında geçtim açığa lisede toplam 1-2 dersten kalmama rağmen kredi notum 232 geldi geçme notu ise 170 di kredi notum geçmeye yetse bile vermen gereken zorunlu dersler oluyor bu derslerin sayıları kişiden kişiye değişiyor benim vermem gereken zorunlu ders sayısı 8 di senin vermen gerekende ortalama o sayılarda olur pek değişiklik göstereceğini sanmıyorum zorunlu dersleride verdikten sonra mezun olabiliyorsun.
Kafana takılan soruları sorabilirsin cevaplamaya çalışırım.

Son düzenleme:

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Yani internette yazan hesap az çok doğru o zaman. toplam 4 saatlik derslerden kaldığını varsayarsak.

Yani internette yazan hesap az çok doğru o zaman. toplam 4 saatlik derslerden kaldığını varsayarsak.
Yazan hesap tam doğru demem biraz zor aslında çünkü hiçbir dersten kalmayan ve not ortalaması benden yüksek olan fakat kredisi benim kadar yüksek olmayan arkadaşlarım var. Hatta arkadaşlarım arasında en yüksek kredi bendeydi ama kredi konusunu dert etmene gerek yok sana muhtemelen 210-240 arası bi kredi notu gelir. Geçme notu 170, onun altında kredi gelmez merak etme.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Yazan hesap tam doğru demem biraz zor aslında çünkü hiçbir dersten kalmayan ve not ortalaması benden yüksek olan fakat kredisi benim kadar yüksek olmayan arkadaşlarım var. Hatta arkadaşlarım arasında en yüksek kredi bendeydi ama kredi konusunu dert etmene gerek yok sana muhtemelen 210-240 arası bi kredi notu gelir. Geçme notu 170, onun altında kredi gelmez merak etme.
270 Kredi geldi hocam.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Arkadaşlar merhaba, ben 12.sınıf öğrencisiyim ve okulum 2.dönem konularını işlemeye karar verdi. Mezuna bırakmayı düşünmediğimden vakit kaybetmek istemiyorum. Açığa geçerken ne kadar kredim olacağını nasıl hesaplayabilirim? Hiçbir dersten kalmadım şu ana kadar.
12. Sınıfa kadar girdiğin sınavlardan aldığın notlara göre veriliyor kredi ben 11. sınıfın başında geçtim 150 kredi verdi aralıkta sınavları ile birlikte 193 kredi şuan

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası