Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,688 Dahası Reaksiyon skoru 1,163 İsim Yusuf Karakaya 11 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar geçen dönem sonunda kredim yettiği için mezun oldum, bana diploma gerekiyor, basılmış veya onaylanmış mıdır?
Arkadaşlar geçen dönem sonunda kredim yettiği için mezun oldum, bana diploma gerekiyor, basılmış veya onaylanmış mıdır?
lusiancan 80+ Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 364 Dahası Reaksiyon skoru 134 İsim CAN UYGUR 11 Mayıs 2023 #2 Kardeşim yanlış hatırlamıyorsam e devletten direk e-imzalı diplomanı alabilirsin diploman çoktan çıkmıştır.
Kardeşim yanlış hatırlamıyorsam e devletten direk e-imzalı diplomanı alabilirsin diploman çoktan çıkmıştır.
Talha.yz 80+ Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 55 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Talha Yılmaz 11 Mayıs 2023 #3 E Devlette sorgulayabilirsin. Hemen düşmez ancak birkaç güne düşer.
UmutYiğit 80+ Silver Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2,305 Dahası Reaksiyon skoru 1,322 İsim Umut Yiğit Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Klavye 11 Mayıs 2023 #4 Vuudx yazmış: Arkadaşlar geçen dönem sonunda kredim yettiği için mezun oldum, bana diploma gerekiyor, basılmış veya onaylanmış mıdır? Devamı için tıklayın... Tahminen e devlete birkaç gün sonra işlenir. Ben de çıkmasını bekliyorum.
Vuudx yazmış: Arkadaşlar geçen dönem sonunda kredim yettiği için mezun oldum, bana diploma gerekiyor, basılmış veya onaylanmış mıdır? Devamı için tıklayın... Tahminen e devlete birkaç gün sonra işlenir. Ben de çıkmasını bekliyorum.