Arama sonuçları: *

• Users: Uygâr
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Uygâr

Kimyadan 24 aldım aileme nasıl söylerim?

Hiçbir şekilde. Sınav zordu yapamadım daha fazla da bir şey deme konuştukça batarsın.
  2. Uygâr

Sizce nasıl yapmışım?

Öncelikle yapacak bir şey yok dostum. Koklayarak daha iyi yaparım diyenler lisenin hayatını belirlediğini ve çok önemli bir şey olduğunu düşününen değişik ''Yaratıklar'' elbet olacak ki bu konu altında da fazlasıyla görüyorum. Benim sınav sonucum iyiydi sanırsam 460 civarı bir şeydi ve nitelikli...
  3. Uygâr

lgs tavsiyeleriniz 6.sınıf

Asla böyle deme. Yarın öbür gün ikisini de kaybedersen keşke bana böyle demeye devam etseler ama yaşasalardı dersin. Asla böyle bir şey deme. Ben yaşadım sen yaşama dostum.
  4. Uygâr

lgs tavsiyeleriniz 6.sınıf

Şimdi ufak ufak test çöz ve her gün tekrar yap öğrendiğin konuyla alakalı sonra dediğim gibi test çöz. 6. sınıfta çok kasmana gerek yok.
  5. Uygâr

2021'de Zincirleri kırmak.

Ben boşuna fen lisesi kazanmışım hüü.
  6. Uygâr

Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

İmzaladık artık sınavlar olmucak raad ;):cool::p:eek::D:oops::ROFLMAO::LOL::love::cry::censored::cautious:o_O(n):unsure::whistle:🤩🥳😱🥶🤯🤬☠️💀
  7. Uygâr

sınavlar olacakmı ?

Benim kendi okulum 8 Ocak'ta başlatıyor sınavları. 8 ocakta 2 sınavım var.
  8. Uygâr

Matematik olmuyor sinirden ağlıyorum :(

Hocam çalışmaya devam bunları düşünmeyin full focus devam Ege Fitness izleyin zaten acayip motive olacaksın o gazla türev integral vız gelir tırıs gider. Şuan olmadığını düşünüyor olabiliyorsun ama sınavda hepsini yapacaksın hiç merak etme.
Top Bottom