Ariseks
80+ Gold
Öyle olmuyor liseye geçincede öyle diceklerşuandada söylüyolar
Öyle olmuyor liseye geçincede öyle diceklerşuandada söylüyolar
evet 8'den sonra asıl okul hayatın başlayacak 5 yıl dinlenmen zor.Şimdi 6.sınıfsan sadece ödevlerini yap ve derslerini anla
7 de ufak çalışabilirsin
8 de iyi çalışman lazım
Ve 8de sana çok büyük bir yalan söylicekler hayatının 1 yılı çalış sonra rahat et öyle bir şey yok
HOcam eğitim hayatım problem değil tek PROBLEM annemevet 8'den sonra asıl okul hayatın başlayacak 5 yıl dinlenmen zor.
6. sınıfın tadını çıkar. dersleri iyi dinlesen yeter zaten. onun dışında 6. sınıfta LGS'yi düşünmen saçma
Hafız anlayabiliyorum seni kendi bakış açılarından bakıyorlar hayata empati kurmuyorlar ama bu nefret etmen için bir sebep değil. Neredeyse hepimizin ailesi öyle hoşgörülü olmak lazım. Ablan kaç yaşında o ne yaptı lgs'de?HOcam eğitim hayatım problem değil tek PROBLEM annem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkarımıyorum annem ve ablamdan zaten ikisindende nefret ediyorum
Ablam 30 yaşındaHafız anlayabiliyorum seni kendi bakış açılarından bakıyorlar hayata empati kurmuyorlar ama bu nefret etmen için bir sebep değil. Neredeyse hepimizin ailesi öyle hoşgörülü olmak lazım. Ablan kaç yaşında o ne yaptı lgs'de?
Şimdi ufak ufak test çöz ve her gün tekrar yap öğrendiğin konuyla alakalı sonra dediğim gibi test çöz. 6. sınıfta çok kasmana gerek yok.6. sınıfım bana verebilceğeniz lgs tavsiyeniz varmı
Daha küçüksün6. sınıfım bana verebilceğeniz lgs tavsiyeniz varmı
HOcam b ben derslere giriyorum ödev yapıyorumŞimdi ufak ufak test çöz ve her gün tekrar yap öğrendiğin konuyla alakalı sonra dediğim gibi test çöz. 6. sınıfta çok kasmana gerek yok.
Asla böyle deme. Yarın öbür gün ikisini de kaybedersen keşke bana böyle demeye devam etseler ama yaşasalardı dersin. Asla böyle bir şey deme. Ben yaşadım sen yaşama dostum.HOcam eğitim hayatım problem değil tek PROBLEM annem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkarımıyorum annem ve ablamdan zaten ikisindende nefret ediyorum
Hafız anlamamaları gayet anlaşılabilir, jenerasyon farkı var aranızda. Sakın ben zaten iyi bir öğrenicyim, dersimi dinler ödevlerimi yaparım deme. Hep eksikmişsin gibi çalış. 100'lük çalış, 50 yeter de. Ayrıca öğretmenlerine karşı umursamazlık yapma, vardı bizim bir arkadaş okulu takmıyordu kendisi çalışıyordu lgs'ye %4 mü ne yaptı ben 1.53.Ablam 30 yaşında