The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Yüzdelik dilim önemli. Puan önemsiz.en az 440 falan lazım
Yüzdelik dilim önemli. Puan önemsiz.en az 440 falan lazım
Umudunuzu kırmak istemem ama genelde o sözler pek tutulmuyor.bide hocam lgs hediyesi pc var onuda hesab katın![]()
duzenli çalış gunde 30dk falan 7 de başla çalışmaya.6. sınıfım bana verebilceğeniz lgs tavsiyeniz varmı
hocam annem 6. sınıfda lgs in var diyo lgs diye tuturdu 8. den önce çalışmanın bir anlamı yok siyorum anlamıyo hoş zaten ablamı köpek gibi saldı üstümeZaten o sene LGS'ye çalışılmaz
Tek yapman gereken 1 saat ödev, 1-2 saat konu tekrarı ve teste ayırıp geri kalanında eğlenmek.
puan olarak bakma %'lik olarak bak.en az 440 falan lazım
düzenli çalış paragraf çöz yeter şimdilik.6. sınıfım bana verebilceğeniz lgs tavsiyeniz varmı
Hafız yalnızca düzenli çalışma alışkanlığı kazansan yeter.hocam annem 6. sınıfda lgs in var diyo lgs diye tuturdu 8. den önce çalışmanın bir anlamı yok siyorum anlamıyo hoş zaten ablamı köpek gibi saldı üstüme
He bir de kitap oku vallahi çok yardımcı lgs için kitap okumakHafız yalnızca düzenli çalışma alışkanlığı kazansan yeter.
haryy potter kitaplatını falan bitircemHafız yalnızca düzenli çalışma alışkanlığı kazansan yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He bir de kitap oku vallahi çok yardımcı lgs için kitap okumak
şuandada söylüyolarŞimdi 6.sınıfsan sadece ödevlerini yap ve derslerini anla
7 de ufak çalışabilirsin
8 de iyi çalışman lazım
Ve 8de sana çok büyük bir yalan söylicekler hayatının 1 yılı çalış sonra rahat et öyle bir şey yok