Arama sonuçları: *

• Users: Vuudx
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Vuudx

Üniversite için Polonya mi Macaristan mi

B1 seviye olarak gittim ve B2 ye cikardim, okulun bence hazirlik seviyesi güzel, 1 ay gecikme cidden etkileyebilir ama 3 donem oluyor ve tekrar alabiliyorsun, telafi edilebilir yani
  2. Vuudx

Hocam hazirligi bitirdim birkac haftaya niormal uniye baslayacagim, ekoloji universitesinde aldim hazirligi ve ben memnunum hatta bu sene de kuzenim gidecek, siki tutuyorlar ve derslere de katilirsan verimli oluyor
  3. Vuudx

Hocam sirketten cok tanidik diyebilirim, ama guvenilir danisman isterseniz polonyasam var instagramda, iletisime gecebilirsiniz
  4. Vuudx

Evet hocam, danismanlik olmadan cok zor
  5. Vuudx

Varsova teknik universitesi, bir sene ingilizceden sonra yapabilirsem japon polonya universitesine gitmeyi dusunuyorum
  6. Vuudx

Yok hocam ben de ilk defa gidicem, ilk sene ingilizce egitim alacagim daha deneyim sifir
  7. Vuudx

Varsovaya gel arkadas lazim
  8. Vuudx

2.kez mezuna kalınır mı?

Hocam bu yil ilk girisin ise ilk kez mezuna kalmis olucaksin, ve ciddi anlamda asilicam, calisicam diyosan kalinir sadece, cunku bu siralama normal bi calisma ile duzelmez. Deli gibi calisman lazim
  9. Vuudx

YKS SON 2 HAFTA KALDI NE YAPMALIYIM

En başta sağlayabileceğimi düşünmüştüm ama sadece kendimi kandırmışım
  10. Vuudx

12 idim bu sene ama açığa geçtim
  11. Vuudx

YKS öğrenicisiyim, bi gram çalışmadım, ***** gibi hissediyorum ama artık bir şeyler yapmak için çok geç olduğunun da farkındayım, senin anlattığın durumun yarısında bile değilim, çok kötü hissediyorum
  12. Vuudx

Açık Liseden Mezun Oldum Diplomam Çıkmış Mıdır?

Arkadaşlar geçen dönem sonunda kredim yettiği için mezun oldum, bana diploma gerekiyor, basılmış veya onaylanmış mıdır?
  13. Vuudx

dershaneye gitmeye gerek var mi?

11. ve 12. sınıf için önemli ama gerisi için gereksiz bence
  14. Vuudx

Liselerde devamsızlık durumu nasıl?

Özürlü devamsızlık olduğu sürece sorun yok, 30 gün devamsızlık hakkınız var ama 5 gün özürsüzden sonra belge alamazsınız
  15. Vuudx

TYT ve AYT sınava yetişir mi?

Azıcık bilgin varsa günde 5 saat ile halledersin ama hiç yok diyosan 7,8 saat ile halledesin, son 3 aya kadar umut var
  16. Vuudx

kütüphanede sabahlamak

Şehirden şehire değişir mi bilmem ama bizim burda 10 da kapanıyor
  17. Vuudx

Açığa nasıl geçiyoruz?

Sağol :D
  18. Vuudx

Açığa nasıl geçiyoruz?

12 1663006339 Herşeyin farkındayım zaten, öğlene kadar ders görüyoruz ve öğleden sonra da ders çalışma etütleimiz oluyor, ardından da kütüphaneye gidiyoruz, çalışacağım yani istesem de istemesem de
  19. Vuudx

Açığa nasıl geçiyoruz?

Kankam okul zaman kaybı ve zaten okul gibi 5 gün gideceğim bir dershanem var ve orası çok daha verimli bir yer, o yüzden
  20. Vuudx

Açığa nasıl geçiyoruz?

kankam o mantıkla hiçbir konuda burdan yardım isteme, hemen hemen hepsi google da var zaten 1663005775 Burda mı farklı bilmiyorum ama burda halk eğitim müdürlüğüne gidiyorsun, vesikalık ve tckimlik fotokopisi ile ve ziraate de para yatması gerekiyor, ondan sordum
Top Bottom