hocam ne yaptınız bende bu sene ingilizce eğitimi alıcam memnunmusunuz?Yok hocam ben de ilk defa gidicem, ilk sene ingilizce egitim alacagim daha deneyim sifir
hocam ne yaptınız bende bu sene ingilizce eğitimi alıcam memnunmusunuz?Yok hocam ben de ilk defa gidicem, ilk sene ingilizce egitim alacagim daha deneyim sifir
Polonyaİki ülke arasında sizce hangisi daha iyidir Polonya Varşova da veya Macaristan Budapeşte ikisi arasında tercih yapmam lazım sizin fikirleriniz var mı
Hocam hazirligi bitirdim birkac haftaya niormal uniye baslayacagim, ekoloji universitesinde aldim hazirligi ve ben memnunum hatta bu sene de kuzenim gidecek, siki tutuyorlar ve derslere de katilirsan verimli oluyorhocam ne yaptınız bende bu sene ingilizce eğitimi alıcam memnunmusunuz?
ilk gittiğin zaman ingilizcen nasıldı bende aynı okula gidicemde vize randevusu alamıyorum 1-1.5 ay gecikicem gibi çok etkiler miHocam hazirligi bitirdim birkac haftaya niormal uniye baslayacagim, ekoloji universitesinde aldim hazirligi ve ben memnunum hatta bu sene de kuzenim gidecek, siki tutuyorlar ve derslere de katilirsan verimli oluyor
B1 seviye olarak gittim ve B2 ye cikardim, okulun bence hazirlik seviyesi güzel, 1 ay gecikme cidden etkileyebilir ama 3 donem oluyor ve tekrar alabiliyorsun, telafi edilebilir yaniilk gittiğin zaman ingilizcen nasıldı bende aynı okula gidicemde vize randevusu alamıyorum 1-1.5 ay gecikicem gibi çok etkiler mi