Gurkanpiro
80+ Platinum
okul zaman oldugu zaman baya hareketli oluyorGeçen hafta, ne olmuş? Okul dönemi olmadığı için çok hareketli değildi sadece.
okul zaman oldugu zaman baya hareketli oluyorGeçen hafta, ne olmuş? Okul dönemi olmadığı için çok hareketli değildi sadece.
Ben bosna hareketli değil demedim. Evet orası hareketli, ben Konya yobaz değil dediğinize karşı çıktım. Sorun şudur ki; Konya gün geçtikçe gerilemeye darkafalı olmaya doğru giden bir şehir.okul zaman oldugu zaman baya hareketli oluyor
tabi hocam biliyorum ama gençler bu yobazlıgı geçmeye çalışıyorBen bosna hareketli değil demedim. Evet orası hareketli, ben Konya yobaz değil dediğinize karşı çıktım. Sorun şudur ki; Konya gün geçtikçe gerilemeye darkafalı olmaya doğru giden bir şehir.
Doğma, büyüme Konyalıyım 23 senedir pozitif yönde bir değişim görmedim.tabi hocam biliyorum ama gençler bu yobazlıgı geçmeye çalışıyor
anlıyorum hocam bu konu hakkında fazla tartışmaya gerek yokDoğma, büyüme Konyalıyım 23 senedir pozitif yönde bir değişim görmedim.
harbıden gecen uyelık actım oburgun uyelıgım sonlanmısBu arada aynı gün içerisinde 2 kere ösym tavsiyesi diye konu açıp ban yediğim technopat çökmüş. Gerçekten reazalet bir site. Buraya geldim gözüm gönlüm açıldı.
acın hocam sıkıntı olmazAga şey sorucam. Bölüm tavsiyesi almak için bir konu daha açabiliyor muyuz bu forumda? Ban yer miyim?