-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Kaç olması lazım?Bu başlıkta ki ülkeler sınavla almıyor obp ile alıyor
Kaç olması lazım?Bu başlıkta ki ülkeler sınavla almıyor obp ile alıyor
Paralı di mi bunlar burs yok.Gittiğin ülke ve üniversiteye göre değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Polonya ve macaristan için 70-75 üstü yeterli diye biliyorum
Paralı hocam benim gittiğim üniversite yıllık 5 bin euro idiParalı di mi bunlar burs yok.
Ben polonyayı tercih ederim lakin elimde diğeriyle karşılaştırınca macaristandan daha iyidir diyeceğim net bir yanı yok çünkü macaristana gidip gezip görme ihtiyacı bile duymadımBende Varşova yaşam bilimerinde 1 sene ingilizce gördükten sonra orda okumayı planlıyorum inşallah
Hocam polonyayı macaristana tercih eder misiniz ? Sizce hangisi ?
Evet hocam, danismanlik olmadan cok zorBu başlıkta ki ülkeler sınavla almıyor obp ile alıyor
Danışmanlık aldın mı ?
Hocam sirketten cok tanidik diyebilirim, ama guvenilir danisman isterseniz polonyasam var instagramda, iletisime gecebilirsinizHangi danışmanlık şirketi acaba
lodz nasıl sizce bende pc müh okumayı düşünüyorum ordaÜniversitenin ne amaçlı açtığı hakkında bir yorum yapamam lakin kesinlikle iş bulamama konusuna katılmıyorum. Polonya'daki Turkic insanların büyük bir çoğunluluğu Computer Science okuyor zaten hatta giderseniz sınıfın yarısının Turkic olduğunu göreceksiniz Computer Science bölümünde. Benim tanıştığım ne kadar Computer Science okuyan insan varsa hepsi okurken aynı zamanda yazılım şirketlerinde filan çalışıyordu ve aldıkları ortalama maaş bin dolar civarı. Uzun lafın kısası daha mezun olmadan bile hepsi iş bulabiliyorken niye mezun olduktan sonra bulunmayasın. Ben Varşova'da değil Lodz'da okudum o yüzden tam üniversiteye yorum yapamıyorum lakin başkentteki üniversitenin kötü olacağını sanmıyorum
Lodz iyi hoş hocam hatırlamıyorum ne yazdım öncesinde ama yazdıklarım birebir geçerlidir ve giderseniz pub bibliotekaya uğramanızı tavsiye ederim. Jabko maksa'nın tadı efsanelodz nasıl sizce bende pc müh okumayı düşünüyorum orda
Kesinlikle bu soruyu buraya sormalıydınİki ülke arasında sizce hangisi daha iyidir Polonya Varşova da veya Macaristan Budapeşte ikisi arasında tercih yapmam lazım sizin fikirleriniz var mı