Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

Ne kadar zengin, fakirsin diye bakılmıyor. Şans demek istiyorum sadece. Ağzımı bozmak istemiyorum çünkü. 20 tane evi olan adamın oğluna çıktı da açlıktan nefesi kokan çocuğa çıkmadığını bilirim.
  2. ahmetmelihalemdar

Bu Tercihler Nasıldır?

Afyonda 3 yıl yaşadım. Çok sıkıcı. Amaç eğitim tabi ama insan biraz sosyallesmek istiyor illa ki
  3. ahmetmelihalemdar

Bu Tercihler Nasıldır?

Gediz
  4. ahmetmelihalemdar

Bu Tercihler Nasıldır?

Afyon ve Kütahya bence sosyal hayat olarak berbat, kışları zaten buz, bir Kütahya lı olarak söylüyorum :D
  5. ahmetmelihalemdar

Fakülteler arası yatay geçiş oluyor mu?

Aynı üniversite fakülteler arası geçişi yapabilirsin. En erken ilk yılın sonunda , bir de 2. yılın sonunda geçiş yapabiliyorsun diye biliyorum. Geçiş şartlarında sadece diploma notun değil, aldığın YKS puanı ve oluşan talep yoğunluğu da önemli. Yani Tar. Mak. Müh. için aldığın YKS puanı, geçmek...
  6. ahmetmelihalemdar

Kafam çok karışık yardımcı olabilecek ne yapabilirim ? Kpss nedir ?

Çok şey yazmak isterdim ama yazarsam yarım saate kapıya polisler gelir :)
  7. ahmetmelihalemdar

Youtube den nereden ingilizce öğrenebilirim?

Ders? Sıfırdan ingilizce öğrenmek için bilemiyorum ama önerdiğim kanal ingilizcenin gelişmesine çok yardımcı olur. Eğer birkaç videosunu izlediysen dedigimi anlamışsındır
  8. ahmetmelihalemdar

Youtube den nereden ingilizce öğrenebilirim?

https://youtube.com/@cilemakar?si=LH4NPfYO9rqLaHOO
  9. ahmetmelihalemdar

youtubede ingilizce öğrenmek için kanal önerisi

@englishwcilemakar Çok tatlı bir anlatımı var
  10. ahmetmelihalemdar

Yaz stajı için adli sicil kaydı

Özel iş/ işçiyi seç.
  11. ahmetmelihalemdar

🟠 MEB: "MÜFREDAT DEĞİŞİYOR!"

Her gelen müfredat değiştiriyor. Öğrenciler kobay ya. Sürekli deney yapılıyor. 38 yaşıma geldim. Hala şu ülkede düzgün ve stabil bir müfredat ve eğitim kalitesi tutmadı, ümidim de yok. Hiç bir alanda
  12. ahmetmelihalemdar

23 Nisan Özel Öğrenci kardeşlerime 250₺

https://www.dr.com.tr/hediyekarti
  13. ahmetmelihalemdar

Bilemiyorum araştırmak lazım. Hani A101 deki kartlar gibi düşün. Sadece A101 alışverişte geçerli. Mutlaka dediğin gibi D&R da falan vardır sanırım hediye çeki. Nakit verirsen ne yapılacağı muamma
  14. ahmetmelihalemdar

Tebrik ederim seni. Güzel bir düşünce. Ama nakit yerine eğitimde kullanabileceği çek tarzı bir şey yaparsan en azından daha güzel olur gibi
  15. ahmetmelihalemdar

10.Sınıf sınavlarım çok kötü

Abicim yaşım 38. Ben Anadolu Lisesi mezunuyum.2 tane örnek vereceğim sana. 1 ) Lise 1 de iken karnemde 6 tane 1 vardı ve sınıf öğretmenim ima etmedi, diretk dedi ki "Senden bir şey olmaz " Hırs yaptım ve 2. Dönem bütün zayıflarımı temizlemiştim. 2) Lisedeyken her ne kadar okulum iyi olsa da ders...
Top Bottom