- Reaksiyon skoru
- 880
altıncı tercih kesin geliyor zaten dibimde oradan DGS yaparım ama 4 yıllık olanlar gelmeyebilir 46K ile utanmadan 29-30K lık yerleri yazdım,sizce?(afyon ing öğrt yeni açılmış)
Afyon ve Kütahya bence sosyal hayat olarak berbat, kışları zaten buz, bir Kütahya lı olarak söylüyorumAlıntıyı görüntüle
altıncı tercih kesin geliyor zaten dibimde oradan DGS yaparım ama 4 yıllık olanlar gelmeyebilir 46K ile utanmadan 29-30K lık yerleri yazdım,sizce?(afyon ing öğrt yeni açılmış)
ilçe neresi usta?Afyon ve Kütahya bence sosyal hayat olarak berbat, kışları zaten buz, bir Kütahya lı olarak söylüyorum![]()
Gedizilçe neresi usta?
yok usta kütahyanın bu durumuna alıştım afyonu hiç bilmiyorum amaGediz
Afyonda 3 yıl yaşadım. Çok sıkıcı. Amaç eğitim tabi ama insan biraz sosyallesmek istiyor illa kiyok usta kütahyanın bu durumuna alıştım afyonu hiç bilmiyorum ama
Yeni açılan yere şansını denemek mantıklı hocam. Ancak sıralamanız 46K da 29-30 luk yer biraz sıkıntılı olabilir burada hesaplama yapacak olursak her yıl geri mi gitmiş ileri mi o önemli. Dgs olayına gelecek olursam o sıkıntılı ve en az yks kadar karın ağrılı bir süreç. yıpratıcılığı şöyle bir dursun, dgs de her üniversitenin her bölüme açtığı kontenjan sıkıntılı bunun bilgisini vereyim hocamAlıntıyı görüntüle