Arama sonuçları: *

1. alienemre

Geçen sene 80 obp ile sınava giren var mı? (yks-2023)

80 obp beni 4k atmıştı 2021 de
  2. alienemre

Üniversite Sınavı için nasıl bir yol izlemeliyim?

knaka valla bende evde çalışamıyorum ama yutup öyle bir nimet ki hem 2020 ye hem 2021 e hazırlandım yutup dershane özel hoca raunt doping hafıza gibi şeyleri de kullandım hepsini açık ara en iyisi yutup sadece kendine göre düzen ve sürekli bi çalışma ayarlaman lazım ev müsait olmöuyordu...
  3. alienemre

Üniversite Sınavı için nasıl bir yol izlemeliyim?

evet kesinlikle dershane falan boş iş para tuzağı illa gideceğim diyorsan biri ile anlaş sadece hafta bir deneme çözmeye git o da ne alemdesin diye insanlarla kendini kıyasla diye 1701115391 bu arada tyt ve ayt için ayır taktikler izlemen gerekli örnek oalrak tyt de soru bankasından çok deneme...
  4. alienemre

Tyt için desteklerinizi bekliyorum

kanka özel ders falan hikaye altyapın yoksa adam kafanı açıp içine koyamaz . kitap önerisi yapayım ben sana 65 net güzel bi net ama deneme nasıldı kolay ve zor onu bilemediğim için 1er kitap 1tane de deneme önereyim türkçe için ben ethem tefek kullanmıştım ama gerek yok bence çok iyi değildi dil...
  5. alienemre

Lgs'de çıkan hatalı(?) soru.

+ puan olarak değerlendirilmez diğer soruların ortalama getirdiği puan artar.
  6. alienemre

Sınavlarınız nasıl gidiyor?

daha var ama idare eder seninkielr nasıl 1653829895 hahahahaha 1653829929 bölüm nedir agam tıp mı ?
  7. alienemre

YKS için üniversite seçimi

Kanka iş bulmak kolay değil daha geçen üniversitemize simens geldi adam yönetici ama yaklaşık 1 yıl işsiz kalmış bu onun kötü olamsından kaynaklı bir durum ama iş bulunca fırsatı kaçırmayaıp yönetici olmuş. Bir arkdaş yazmış Ne olursa olsun odtü diye bu dediğim adam erciyes üniversitesinden ne...
  8. alienemre

Son 3 ayda YKS Sayısal 150K

kanka yapmaman için sorun görmüyorum tyt de istediğin yerdesin sadece ayt çalışşan bile uçarsın kankacım sadece sakin ol plana güven :)
  9. alienemre

üniversite seçmeme yardım eder misiniz ?

teşekkür ederim hocam
  10. alienemre

anladım teşekkğr ederim :D
  11. alienemre

dışardan alacağım yazılım bilgisi ile yazılım mühendisi kadar yazılım öğrenebilir miyim ?
  12. alienemre

teşşekür ederim yazılım vs öğrenmek istiyorum 0 dan bir alet yapmak içinde devreleri vs bilmem lazım elektirk okuyup dışardan yazılım takviseyi mi alsam acaba ? 1628957838 hahahhah doğru olabilir yarın ne olacağı belli değil sanki o bölümün yurt dışı imkanı fazla gibi geldi bana.
  13. alienemre

karasız kaldım fikir almak istedim bölümlerde okuyan vs var mı diye ? bilgisayar elektirk elektronik ve uzay arasında bu bölümlerden mezun olan vs varsa yardım edebilir diye düşündüm
  14. alienemre

öyle tabii ama türk uzay kurumu falan kuruldu yabelki ilerde lazım olursa falan
  15. alienemre

erciyes bilgisayar erciyes elektirk elektronik erciyes uzay mühendisliği agü makine sizce hangisi ?
  16. alienemre

11. Sınıfta YKS İçin nasıl Çalışılmalı?

evet evet en önemli kısım 11i 11 de halletmek yazın tyt fen konu çalışırsın tyt mat ve türkçe deneme çalışırsın eksikleri kaparsın 11. sınıf konularını tekrar edersin planlı ilerle konu konu bu yazı boş geçirme otur ders çlaış türkçeyi ve amtemetği hallet bu yaz türkçe dil bilgisi ve amtematrik...
  17. alienemre

11. Sınıfta YKS İçin nasıl Çalışılmalı?

dershaneye gitme 11.sınıfıo çok saülam tut o kadar sağlam olsunki seneye bir daha çalışma gereği duyma tyt için mat ve türkçe kas 20 25 paragraf günlük çöz mat konuları bitince ve soru bankası da çözünce hemen denmeye geç 2. soru bankası çözme deneme çöz türkçede dil bilgisini bitirince deneemey...
  18. alienemre

Sıfırdan YKS kazanmak yardım

345 tyt mat alıp mert hocadan video izle önce tyt matın temelini at sağlamştır sonra matı tyt mat denemesi ile götür ve diğer dersleri çalış türkçe için ders çalışmaya başlar başlamaz her gün 20 tane paragraf çöz sonra mat oyurunca dil bilgisi çalış ethem tefek yayınları güzel bunun için .fen...
  19. alienemre

Fen Bilimleri Nasıl Çalışılmalı?

çok zenginsen özel ders yoksa yok gibi dershane falan var ama şuan çevrimiçi derste hepsi aynı mantık
  20. alienemre

Fen Bilimleri Nasıl Çalışılmalı?

kankas konu çalış soru çözüm videosu izle soru çöz tekrar et deneme çöz bol bol
Top Bottom