Arama sonuçları: *

• Users: baran'
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. baran'

Okula bıçak getirmenin ve birini yanlisikla yaralamanın cezası nedir?

Okulda öğretmenler tarafından sevilen bir öğrenciysen 3-5 gün arası uzaklaştırma alırsın ama sevilmiyorsan garanti atılırsın.
  2. baran'

LİSE NAKİL İLE ALAKALI YARDIM İSTİYORUM

Haklısın eğer ders olarak daha iyi bir anlatım sunuyorsa bu okul geçmek mantıklı
  3. baran'

Dostum diğer okulu iyi ve hızlı şekilde araştırmanı öneririm belki o okulda şuanki okulunla aynıdır
  4. baran'

Kaçıncı sınıfsın
  5. baran'

Öğretmen Öğrenciye Hakaret Edebilir mi?

Okulda müdürümüz bir öğrenciye tokat atmıştı ve aslında tokat atması yanlıştı ama sebebi vardı tabii ki müdürü savunmuyorum ama haklı denebilirdi tokat yiyen arkadaş istiklal marşımız okunurken konuşuyordu gülüyordu tamam sevmiyebilir ama saygı duymak zorunda daha sonra bu arkadaşın ailesi polise...
  6. baran'

Uzaması daha iyi bence dostum haklılar bu arada köşeye çeksinler derken demek istediğim sadece konuşmaları yani yanlış anlaşılmak istemem :D
  7. baran'

Okul müdürüne şikayet edersen müdür öğretmenin yanında olur ve ilçe milli eğitime şikayet edersen müdürlerin ilçe milli eğitimde çok tanıdıkları var yani öğretmen pek bir ceza almaz ama müdür sizi rencide eder okul içinde bunları yapmak yerine ailene söyle öğretmeni köşeye çekiğ konuşşunlar
  8. baran'

Ailem Bölümümü Değiştirmeme İzin Vermiyor

Ben anadolu lisesine gitmek istiyordum ailem zorla meslek lisesine yolladı seçimlerimi kendim yaşamadım herşeyimi onlar yapıyor . Neyse zaten her zaman onlar en doğruyu biliyor. . .
  9. baran'

Üniversite okumak hala mantıklı mı ?

Ortalama bir bütçe var evet
  10. baran'

Üniversite okumak hala mantıklı mı ?

Hocam merhaba benim ingilizcem orta seviye ben avrupada üniversite okumak istiyorum bunun için ne yapabilirim veya böyle bi şansım varmı
  11. baran'

Lgs denildiği kadar zor mu

Ben hiç çalışmadım gerçekten hiç çalışmadım keşke çalışsaydım diyorumda geçmiş değiştirilemiyor.
  12. baran'

Ömürlük kalem önerisi

Benim sınıfımda böyle birşeye imkan yok lakabım karadelik👍🏿
  13. baran'

Ne yaparsam yapayım odaklanamıyorum

Bişey değil hocam geçmiş olsun
  14. baran'

Hocam psikiyatri yazıyor ama önce bi aile hekimine görün o yönlendirsin daha iyi olur
  15. baran'

Hocam zaten doktor senin içn en uygun hapı vermeye çalışır bir yan etkisi olacağını düşünmüyorum sen yinede gidince sorarsın hangi bölüm olduğuna bakığ geliyorum hemen
  16. baran'

Aynen bi doktora görün internettr araştır
  17. baran'

Hocam doktora görün hapları falan var
  18. baran'

okulun bir senede çok puan düşürmesi

Hangi okulda mutlu olucaksan ona git ders çalışmak isteyen kişiler her şekilde çalışır 🤗
Top Bottom