Neler Yeni

okulun bir senede çok puan düşürmesi

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
arkadaşlar merhaba bu sene bana çıkan okul geçen sene ve ondan önceki sene 94-95 ile almış bu sene yazdım 93,5 puanla girdim diğer liselerde düşürmüş ama bu yazdığım lise 73 e çekmiş obp yi benimde içimde sanki eğitim kalitesi düşecek gibi bir his var sizce 95,5 ile alan bir üst liseye nakil yaptırayım mı??? arkadaşlarımda 95,5 93 gibi puanlarla girdi sizce torpil mi geçildi bazılarına

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
arkadaşlar merhaba bu sene bana çıkan okul geçen sene ve ondan önceki sene 94-95 ile almış bu sene yazdım 93,5 puanla girdim diğer liselerde düşürmüş ama bu yazdığım lise 73 e çekmiş obp yi benimde içimde sanki eğitim kalitesi düşecek gibi bir his var sizce 95,5 ile alan bir üst liseye nakil yaptırayım mı??? arkadaşlarımda 95,5 93 gibi puanlarla girdi sizce torpil mi geçildi bazılarına
eğitim kalitesi düşecektir tabi ki
boş beleş adamlar gelecektir o okula illaki
torpilden ziyade boş kontenjan varsa ondan almışlardır arkadaşını
tabi torpil de mümkün

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Öğrenci kalitesi düştüğünden olabilir.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Hangi okulda mutlu olucaksan ona git ders çalışmak isteyen kişiler her şekilde çalışır 🤗

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğitim kalitesi düşecektir tabi ki
boş beleş adamlar gelecektir o okula illaki
torpilden ziyade boş kontenjan varsa ondan almışlardır arkadaşını
tabi torpil de mümkün
daha kayıtlar yaptırılmadı tercşhler açıklandı ayrıca arkadaşlarımın puanı 93 95 gibi yanlış anladın sanırım

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
daha kayıtlar yaptırılmadı tercşhler açıklandı ayrıca arkadaşlarımın puanı 93 95 gibi yanlış anladın sanırım
okul 95 puan arkadaşın 93 puan ve okula alındı sandım
benden geçtiği için okul alımlarını ne zaman alındığını takip etmiyorum

Top Bottom