Selamlar, 10. sınıftayım. Okulumuzda zil 4 dakika erken çalıyor hep. Mesela teneffüs saat 12.00 da ise 11.56 da zil çalıyor, ama öğretmen bildiği için 12 de bırakıyor. Aynı şekilde teneffüs bitişinde de (örneğin) saat 12.00 da çalması gereken zil 11.56 da çalıyor. Bugün aynı şekilde zil çaldı fakat biz biliyoruz erken olduğunu o yüzden arkadaşlarımın sırasının orada sohbete devam ediyorduk. Sonra okulumuzda neredeyse hiç sevilmeyen tarih hocamız geldi, o sırada yerine oturmamış öğrencilere "*****, *****, **********" tarzı hakaretler etti (bende dahil). Ama aslında tam olarak zil de çalmamıştı. Ayrıca hocanın ilk böyle konuşması değil. Daha önce derslerde de böyle dediği kişiler oluyordu. Birde nöbetçiyken sınıfımıza geldi, yerler pismiş bize "sizin aileniz pis o yüzden pissiniz" diye bağırıyordu. Sınıfımızda ki kız arkadaşların tırnaklarına bakıp bunları keseceksiniz diye azarlıyordu (bu yaptığı kurallara uygun bir şey mi bilmiyorum ondan yazdım). Bu hoca bir suç işliyor ona eminim fakat nasıl doğru adım atabilirim? Sınıfın önünde hakarete uğrayıp rencide olmak gerçekten hoş değildi.