Arama sonuçları: *

1. D

Dersten kalmamak için en az kaç almam lazım

Ben de mantık dersinden nefret ediyorum. Girdiğin sınavları toplayıp sınav sayına böleceksin.
  2. D

Ailemi Açığa Geçmeye Nasıl İkna Edebilirim?

2-3 saatlik evde çalışmayla ben adam akıllı üniversite kazanamam ki. Bi' haftasonlarında adam akıllı çalışabiliyorum. Sosyal çevrem de yok zaten. Günümün %95'i evde geçiyor. 1640074294 Sıkıntı bilmedikleri şey hakkında yorum yapmaları.
  3. D

Onlara göre okulda daha iyi öğreniyormuşum :D Onlar acı çekmemden hoşlandıkları için ona da inanmazlar.
  4. D

Açığa geçmek istiyorum açıkcası. Okuldaki 6-7 saatim evdeki 2-3 saatime denk neredeyse, okul bana vakit kaybından başka bir şeye yaramıyor. Bir de 11. sınıf olup öğlenci yaptılar ve ben hiçbir şekilde çalışamıyorum ama buna rağmen kabahat bende oluyor. Açığa geçmek istediğimi söyleyince izin...
  5. D

Okullarda Neden Güvenlik Yok?

Açığa geçebilsem anında geçerim.
  6. D

Haberdeki ortaokulun biraz yakınında iki tane lise var. Ben o liseden birine gidiyorum işte.
  7. D

Şu olayın yaşandığı bölgenin dibinde okulum var işte.
  8. D

Bizim okula 6-7 tane serseri girdi dolaştı öyle ve çıktı.
  9. D

Ankara
  10. D

Ben de devlette sürünüyorum öyle. Dağ başına okul yapmışlar öyle gidiyoruz.
  11. D

Bizde toplamayı denediler ama kimse vermedi tabii ki. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Hem zorla okula gönderiyorlar dağ başına daha güvenlik bile getiremiyorlar. 1639772273 Kimse vermez, vermemeli de.
  12. D

Bizde de akşam vaktine doğru geliyor polis.
  13. D

Okulum güvenlik için para topluyor (çünkü yok). Bir kaç başka okuldan arkadaşıma sordum onlarda da aynı durum. Sizde de böyle mi?
  14. D

Sınıfta Kalırmıyım Lütfen Yardım Edin.

Ortalamayı 50 üstü ve edebiyatı 50 üstünde tut yeter ki.
  15. D

Okullar ayın 25 inde kapanacak mı?

Instagram'daki motivasyon sayfaları gibi açıklama yapmışsın.
  16. D

Şu durumda ikili eğitime geçirmeleri, Anadolu lisesinde bile sınıfları 30'dan fazla öğrenciyle doldurmaları ve yeni açılan okulları dağ başına ya da tarla ortalarına açmaları da kimsenin sağlığını önemsemediklerini gösteriyor. Ama ne yapalım, 11. sınıfım ve üniversiteye hazırlanıyorum, benim...
  17. D

Ki bu canlı ders daha sistemleşmedi aradan ne kadar 2 yıl geçse de. Her yerinden bir problem fışkırıyor bu sistemde ve düzelmesi de kısa sürmeyecek. Herkesin iyi bir interneti ve iyi bir cihazı olmadığı için adaletli de olmayacak, online eğitim ile anlaşılsaydı zaten devam ederlerdi.
  18. D

Anlaşılmıyor; sürekli ''bundan attı, sistem attı, ekran gitti, görüntü gitti'' gibi lafları duymak yetmezmiş gibi 15FPS ve düşük bitli ekrandan dersi anlayabiliyorsan helal olsun derim.
  19. D

Sınav haftam o günde başlıyor. Kapatırlarsa bile ilk sınavlar yapıldıktan sonra kapanır bence. 1634393746 Kapanmasını istemem ama denetimin de artmasını isterim.
Top Bottom