2mApoo
80+ Silver
Hakkari mi memleketBen de devlette sürünüyorum öyle. Dağ başına okul yapmışlar öyle gidiyoruz.
Hakkari mi memleketBen de devlette sürünüyorum öyle. Dağ başına okul yapmışlar öyle gidiyoruz.
AnkaraHakkari mi memleket
Bildiğim kadarı ile okul çevrelerinde sivil polisler geziyor.Okul çıkışlarına olası uyuşturucu satışı ve öğrenci kavgalarını önlemek amacıyla bazen sürekli bazen ara sıra polisler geliyor. Güvenlik duruma göre oluyor sanırım benim okuduğum okulda 2 sene vardı 2 sene yoktu tamamen rastgele sanırım o
Bizim okula 6-7 tane serseri girdi dolaştı öyle ve çıktı.Bildiğim kadarı ile okul çevrelerinde sivil polisler geziyor.
Bilmiyorum ara sıra bizim okulda kavga olurdu yunus veya ekip otosu yanaşırdı hemen olaya müdahale etmek için hiç sivile denk gelmedim okul çevresinde.Bildiğim kadarı ile okul çevrelerinde sivil polisler geziyor.
Aga koskoca beşkentte hiç mi düşünmezler öğrencilerin güvenliğini?Ankara
Aga koskoca beşkentte hiç mi düşünmezler öğrencilerin güvenliğini?
Ben doğu sınırındayım bile kafamı kapıdan uzatamıyorum
Haberdeki ortaokulun biraz yakınında iki tane lise var. Ben o liseden birine gidiyorum işte.Şu olayın yaşandığı bölgenin dibinde okulum var işte.
???????????????Özel okuldayım 10 dan fazla güvenlik var
liselerde olması gereken şekil öledir bizim zamanımızdada polis oluyordu tellerden kaçıyorduk saolsun bişi demiyorlardı kaçıp 6 saat pes atardık ahh beBizde polis bekliyor( Özel okul değil)