Neler Yeni

Okullar ayın 25 inde kapanacak mı?

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Anlaşılmıyor; sürekli ''bundan attı, sistem attı, ekran gitti, görüntü gitti'' gibi lafları duymak yetmezmiş gibi 15FPS ve düşük bitli ekrandan dersi anlayabiliyorsan helal olsun derim.
Ki bu canlı ders daha sistemleşmedi aradan ne kadar 2 yıl geçse de. Her yerinden bir problem fışkırıyor bu sistemde ve düzelmesi de kısa sürmeyecek.
Herkesin iyi bir interneti ve iyi bir cihazı olmadığı için adaletli de olmayacak, online eğitim ile anlaşılsaydı zaten devam ederlerdi.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Konuşma şekline dikkat edersen senin açından iyi olur. Tembelliğiniz yüzünden okulun açılmasını istemiyorsunuz, bunu kabullenmek istemiyorsunuz. Ayrıca ben üniversiteyi bitireli 3 sene oluyor, mesleğimi yapıyorum.
Bu kafayla da nasıl iş bulduysan sanane milletin valorantından oyunundan

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Şuan karantinadayım 4 gündür derslere giriyorum ama hiç bir şekilde anlayamıyorum fakat okuldayken anlıyordum.Evdeyken dersi dinleyemiyorum okuldayken dinleyebiliyordum.Çalışan her yerde çalışır gibi şeyleri söylemeyin çünkü aralarında bir bağ yok.Okullar zaten kapanmayacak ama böyle saçma şeyler söylemeyin biliyorum kendimden.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Şunları da eklemek isterim. Ortaokuldan canlı dersle liseye geçenler başlık atmakta bile zorlanıyor. Ortaokul kafasından çıkamadılar. Dersler online'da anlaşılmıyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
E o zaman niye bu kadar okulların açık kalmasını savunuyorsunuz?
Zeki öğrenci her ikisinide dinler zaten.
Zeki farklı çalışkan farklı.Zeki doğuştan olan bir şey.Başarılı çalışkan ise çalışarak olan bir şey.Karantinadayım ve derslerimiz online.Online'a geçtiğimizden beri kimse bir şey anlamıyor.Bu düşünceniz tamamiyle yanlış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Zeki farklı çalışkan farklı.Zeki doğuştan olan bir şey.Başarılı çalışkan ise çalışarak olan bir şey.Karantinadayım ve derslerimiz online.Online'a geçtiğimizden beri kimse bir şey anlamıyor.Bu düşünceniz tamamiyle yanlış.
Online eğitiğimden hiç bişey anlaşılmasaydı geçen sene hiç kimse bişey yapamazdı.
Demekki istiyince oluyormuş:)

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ya ben açıkçası yüzyüze eğitimi daha verimli buluyorum ama çok ders var ya çok yorucu oluyor.
8 saat dersten sonra eve geliyorsun, dinleniyorsun, yemek falan yiyorsun, bir de ders çalış sana vakit kalmıyor ki.
Yüzyüze iyi kısaca.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye tartışıyorsunuz bu arada ben anlamadım.

Little Cat

80+ Bronze
Online eğitiğimden hiç bişey anlaşılmasaydı geçen sene hiç kimse bişey yapamazdı.
Kanıtınız, veriniz var mı? Daha geçen sene adam akıllı derse bağlanamayan bile vardı, alt komşumuzun 4 tane çocuğu vardı. Adam asgari ücretle çalışan birisi, durumları da çok yok. Derse girmesi için çocuklarını bize çağırıyordum. Bilip bilmeden ne konuşuyorsunuz, elle tutulabilecek bir kanıtınız var mı?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Geçen sene dersime çalıştım düzgünce, fakat buna rağmen ortalamam 58'di.9'da da düzgünce dersime çalıştım ortalamam 78'di.Kimse bunu bahane etmesin.Yüzyüze olan ve dijital ortamda olan şeyin arasında dağlar kadar fark var.Hayallerim var ve bunun için çabalıyorum ama online eğitimde ne kadar çabalasamda bana kazandırdığı şey yok resmen.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Kapanırsa benim işime gelir. 12. sınıfım sınava çalışıyorum. Okuldan eve gelince yorgun oluyorum. Çok yoruyor hem okul hem sınava çalışmak. Kapanacağını da sanmıyorum. Ailelerinde kronik rahatsızlığı olanlar açısından sorun oluyor. Büyük bir kısım yatmaya alıştığı için kapanmasını istiyor.
Şu durumda ikili eğitime geçirmeleri, Anadolu lisesinde bile sınıfları 30'dan fazla öğrenciyle doldurmaları ve yeni açılan okulları dağ başına ya da tarla ortalarına açmaları da kimsenin sağlığını önemsemediklerini gösteriyor. Ama ne yapalım, 11. sınıfım ve üniversiteye hazırlanıyorum, benim okula gitmem şart. Evde anlıyorum diyen varsa açığa geçsin değil mi?

Top Bottom