Neler Yeni

Okullar ayın 25 inde kapanacak mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Kanıtınız, veriniz var mı? Daha geçen sene adam akıllı derse bağlanamayan bile vardı, alt komşumuzun 4 tane çocuğu vardı. Adam asgari ücretle çalışan birisi, durumları da çok yok. Derse girmesi için çocuklarını bize çağırıyordum. Bilip bilmeden ne konuşuyorsunuz, elle tutulabilecek bir kanıtınız var mı?
Evet var. 8 yıllık arkadaşımın cok iyi bir durumu yok.
Ama okulda belirli günler denemeler oldu, denemelerde aldığı kitaplarla çalışarak yaptı sınavları.
Herşeyden önce azim gelir istek gelir. İstemeyen yapamaz isteyen bal gibide yapar.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Evet var. 8 yıllık arkadaşımın cok iyi bir durumu yok.
Ama okulda belirli günler denemeler oldu, denemelerde aldığı kitaplarla çalışarak yaptı sınavları.
Herşeyden önce azim gelir istek gelir. İstemeyen yapamaz isteyen bal gibide yapar.
Hala saçma bir mantığa kapılmışsın.Sayısal dersler online eğitim ile olmaz anla şunu.Online eğitim ile dersleri anlasan bile bunun kalıcı olmayacağını bilmen lazım bu bilimsel olarak böyle.9'da notlarım iyiydi çalışıyordum kendime vakit ayırıyordum.10'da da aynı şekil ve 11'de de.10'da hiç bir şey anlamadım.Şuan 11'im ve gayet güzel anlıyorum.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşın mantıklı düşünmesinde sorun var.Ve sadece kendi biliyor,kendi haklıymış gibi egoist bir kişiliği var.Bırakın kendi kendine yazsın.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Arkadaşın mantıklı düşünmesinde sorun var.Ve sadece kendi biliyor,kendi haklıymış gibi egoist bir kişiliği var.Bırakın kendi kendine yazsın.
Bir abin olarak tavsiye vereyim. Her zaman senin düşündüğün doğru değildir, bunu unutma. Ayrıca milletle emir vari de konuşma, kötü bozarlar. Benden demesi.
Dediklerimin doğru olduğunu belki günde 500 insan ölürse anlarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,889
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom