Little Cat
80+ Bronze
Okullar kapalıyken de insanlar ölüyor, ölmüyor mu?Dediklerimin doğru olduğunu belki günde 500 insan ölürse anlarsınız.
Okullar kapalıyken de insanlar ölüyor, ölmüyor mu?Dediklerimin doğru olduğunu belki günde 500 insan ölürse anlarsınız.
Aşı olsun kardeşim.Bunların aşı olmaması beni ilgilendirmez.Gidip aşısını olucak ki böyle şeylere takılmasın.Dediklerimin doğru olduğunu belki günde 500 insan ölürse anlarsınız.
Yoo onlar aşı karşıtı bir kere, aşı güvenilir değil tahhammıııı (!)Aşı olsun kardeşim.Bunların aşı olmaması beni ilgilendirmez.Gidip aşısını olucak ki böyle şeylere takılmasın.
Aşı olan dedem vefat etti.Aşı olsun kardeşim.Bunların aşı olmaması beni ilgilendirmez.Gidip aşısını olucak ki böyle şeylere takılmasın.
Ölen ölür kalan sağlar bizimdir lafını duymadin mı? Zamanı gelen gidiyor, sen kendini düşün sadeceDediklerimin doğru olduğunu belki günde 500 insan ölürse anlarsınız.
Aşı tamamen korumuyor ki bağışıkllık sistemini güçlendiriyor. Bence önce bunu anla. Aşı insanı ölümsüz yapmıyorAşı olan dedem vefat etti.
Yine 3 tane aşısı vurduran anneannem vefat etti.
Siz hala bu yapmacık aşıya güveniyorsanız artık ne diyim.
Madem virüsten korkuyor kapanma istiyor.Böyle düşünecekse de gidip aşısını olacak.Ha hem aşı olmam hem böyle söylerim diyorsa allah akıl fikir versin bu kişiye.Bu kişide böyle şeyleri savunmasın aşı da olmayacaksa.Aşı olsun kardeşim.Bunların aşı olmaması beni ilgilendirmez.Gidip aşısını olucak ki böyle şeylere takılmasın.
Aşı güvenilir değil anlamıyor musun (!)Madem virüsten korkuyor kapanma istiyor.Böyle düşünecekse de gidip aşısını olacak.Ha hem aşı olmam hem böyle söylerim diyorsa allah akıl fikir versin bu kişiye.Bu kişide böyle şeyleri savunmasın aşı da olmayacaksa.
E arkadaş aşı olsun kurtalalım anlamında cümle kurmuş.Aşı tamamen korumuyor ki bağışıkllık sistemini güçlendiriyor. Bence önce bunu anla. Aşı insanı ölümsüz yapmıyor
15 kasım ara tatil kapatırlarsa ondan sonra kapatırlarda sanımıyorum kapanıcağını en azından bizim için (8. sınıf)Bir kaç yerde 25 ine doğru yine toplanıcaklar ve kapatıcaklar diye duydum
Doğru mu?
Boş yapma.Vadesi gelmiş artık orasına da karışma.Tartıya koy ve aşı mı covid kapmak mı seç.Hangisinin faydası fazla ona göre konuş.Aşı olan dedem vefat etti.
Yine 3 tane aşısı vurduran anneannem vefat etti.
Siz hala bu yapmacık aşıya güveniyorsanız artık ne diyim.
Ben aşı tamamen korur demedim.Madem ki virüsten korkuyorsun aşı ol diyorum.Virüsten ölme ihtimalin az iken bu aşıyla daha da azalıyor.Aşı olup virüsten ölen çok çok az iken aşı olmayıp virüsten ölen çok fazla.E arkadaş aşı olsun kurtalalım anlamında cümle kurmuş.
İkinizde birbirinizle çelişip benle laf yarışına giriyorsunuz.
Hayır, ben dediğimle çelişmiyorum. Ölenlerinizin demek ki vadesi dolmuş, Allah rahmet eylesin. Ben 2 kez koronavirüs geçirdim, çok da ağırdı. Belki aşı olsaydım bu kadar ağır geçirmezdim.E arkadaş aşı olsun kurtalalım anlamında cümle kurmuş.
Boşver uğraşma yoksay bildiğini okuyan insanlar ile fazla muhattab olma benimde yakınım öldü coronadan normal eğitimleri çok iyi sankiE arkadaş aşı olsun kurtalalım anlamında cümle kurmuş.