Neler Yeni

Okullar ayın 25 inde kapanacak mı?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Kapanmıcaktır bize sınıf öğretmeni söyledi bakanlıktan gelen yazıyı okudum kısacası kalanlar ile devam edicez okulları kapatmıcaz anlamında bir açıklama yapıldını söyledi hoca (tam olarak böyle bişey demedimişlerde hocam nın okuyup anladım kadarıyla böyle dediklerini söyledi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Çevrende farklı düşünen olabilir, bunu öğren. Senin için iyi olur.
Olabilir hocam neden olmasın.
Ama bunu argolu ve önyargılı söylemeniz konuyu uzattı.
Sizde bu yaşa gelmişsiniz ama tanımadığınız insanlara bu kadar önyargılı davranmaması gerektiğini öğrenememişsiniz.
Ayrıca bir şey daha öğrenmeniz gerekicek, kendiniz cidden başarılı olup ingilizce ve almancayı öğrendiniz diye diğer insanlar öğrenemicek diye bir şey yok. Hani konunun ortalarında dedinizya ''Almanca ve ingilizce biliyorum seni mi alacaklardı'' diye sizcede bu çok boş bir düşünce değilmi?

Little Cat

80+ Bronze
Olabilir hocam neden olmasın.
Ama bunu argolu ve önyargılı söylemeniz konuyu uzattı.
Sizde bu yaşa gelmişsiniz ama tanımadığınız insanlara bu kadar önyargılı davranmaması gerektiğini öğrenememişsiniz.
Ayrıca bir şey daha öğrenmeniz gerekicek, kendiniz cidden başarılı olup ingilizce ve almancayı öğrendiniz diye diğer insanlar öğrenemicek diye bir şey yok. Hani konunun ortalarında dedinizya ''Almanca ve ingilizce biliyorum seni mi alacaklardı'' diye sizcede bu çok boş bir düşünce değilmi?
Arkadaş benim kafa yapıma laf ediyor, onunki boş düşünce olmuyor mu? Lafı çarpıtmazsanız sevinirim. Ayrıca ben kimse öğrenemez diye bir şey demedim ki durumun gerçekten vahim. Bir doktora gözük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Arkadaş benim kafa yapıma laf ediyor, onunki boş düşünce olmuyor mu? Lafı çarpıtmazsanız sevinirim.
Çarpıtmıyorum sadece konuyu toparlıyorum.
Sizde dediniz çevrenizde sizden farklı düşünenler olabilir diye.
Bende farklı düşündüm ama siz bunu 2 niz birlikte çok uzattınız ve argoda eklediniz.
Yine kendinizle çelişmiş oldunuz:);)

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

Little Cat

80+ Bronze
Çarpıtmıyorum sadece konuyu toparlıyorum.
Sizde dediniz çevrenizde sizden farklı düşünenler olabilir diye.
Bende farklı düşündüm ama siz bunu 2 niz birlikte çok uzattınız ve argoda eklediniz.
Yine kendinizle çelişmiş oldunuz:);)
Hayır, sizin düşüncenize bir şey demiyorum. Arkadaş benim kafa yapıma laf etti, ona ithafen dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Arkadaş benim kafa yapıma laf ediyor, onunki boş düşünce olmuyor mu? Lafı çarpıtmazsanız sevinirim. Ayrıca ben kimse öğrenemez diye bir şey demedim ki durumun gerçekten vahim. Bir doktora gözük.
O lafına bişey demedim.
''Sizi mi alıcaklardı'' diye bir lafda söylediniz.
Nerden biliyorsunuz onunda başarılı birisi olup ingilizce ve almanca bilmediğini?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, sizin düşüncenize bir şey demiyorum. Arkadaş benim kafa yapıma laf etti, ona ithafen dedim.
Peki öyle olsun bakalım
Size öğretmenliğinizdemi diyim ne diyim bilmiyorum başarılar dilerim.
Allah'a emanet olun.

Little Cat

80+ Bronze
O lafına bişey demedim.
''Sizi mi alıcaklardı'' diye bir lafda söylediniz.
Nerden biliyorsunuz onunda başarılı birisi olup ingilizce ve almanca bilmediğini?
Yorumunda belirtebilir ancak öyle düşünen ve tanımadığı kişiye direkt öyle bir laf eden kişinin 16-17 yaşında olduğunu düşünüyorum. Tek başarısı da bilgisayar karşısında valorant oynamaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,628
Üyeler
161,881
Son üye
ızzy6s
Top Bottom