Bir ingilizce öğreten adamında bu kadar valorant a takması ilginç.
1) Arkadan adamın valorant oynaması kendine zarar insanlara değil.
2)Dersi anlatıp geçmiyor soru alabiliyor niye alamasın?
3)Sayısal derslerde anlaşılır ama biraz öğrenci gayretiyle sadece daha az soru çözümü-anlatımı olur.
Anlaşılmıyor; sürekli ''bundan attı, sistem attı, ekran gitti, görüntü gitti'' gibi lafları duymak yetmezmiş gibi 15FPS ve düşük bitli ekrandan dersi anlayabiliyorsan helal olsun derim.
Anlaşılmıyor; sürekli ''bundan attı, sistem attı, ekran gitti, görüntü gitti'' gibi lafları duymak yetmezmiş gibi 15FPS ve düşük bitli ekrandan dersi anlayabiliyorsan helal olsun derim.
O ekran gitti o oldu şu oldu genelde tembel öğrencilerin bahanesi oluyor.
Ayrıca derse bilgisayardanda girebilirsin yoksa da telefondanda anlamak o kadar zor değil.
Yüz yüzenin daha faydalı olduğunun bende farkındayım.
Ayrıca hocanın ''Sorusu olan var mı?'' demesine gerek kalmadan sen anlamadığın yeri sorabilirsin.
Ek olarakta iyi niyetli hoca illaki herkesin vardır söyleyip bir kaç kişilik grup olup ek derste alabilirsin, ben böyle yapıyordum verimlide oluyordu.
Birde öğrenci yatarak ders dinleyip ''Online eğitimdende hiç bişey anlaşılmıyor'' diyorsa oda kendi hatası, hoca anlatırken not tutup kitap açıp masasına oturup öyle dinleyecek.
Birde öğrenci yatarak ders dinleyip ''Online eğitimdende hiç bişey anlaşılmıyor'' diyorsa oda kendi hatası, hoca anlatırken not tutup kitap açıp masasına oturup öyle dinleyecek.
Kapanırsa benim işime gelir. 12. sınıfım sınava çalışıyorum. Okuldan eve gelince yorgun oluyorum. Çok yoruyor hem okul hem sınava çalışmak. Kapanacağını da sanmıyorum. Ailelerinde kronik rahatsızlığı olanlar açısından sorun oluyor. Büyük bir kısım yatmaya alıştığı için kapanmasını istiyor.