Neler Yeni

Okullar ayın 25 inde kapanacak mı?

Little Cat

80+ Bronze
Uzaktan anlaşılmaması için 1 tane sebep söylermisinz?
Bir tane değil, onlarca sayabilirim.
  • Dersi dinlemiyor, arkada Valorant oynuyor ya da başka işle uğraşıyorsunuz.
  • Hoca sadece dersi anlatıp geçiyor, yüz yüze dersteki gibi verimli olmuyor. Öğrenciler genellikle anlayamadığı yerleri soramıyor.
  • Hazırlık okuyan öğrencilere ithafen "Speaking" olayı varken onlarda bunu online de yapmak pek mümkün olmuyor.
  • Onun dışında Sayısal dersler uzaktan anlaşılmaz, yüz yüze eğitimde daha rahat anlaşılır.
  • Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Kısacası Valorant yok, iyi dersler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Bir tane değil, onlarca sayabilirim.
  • Dersi dinlemiyor, arkada Valorant oynuyor ya da başka işle uğraşıyorsunuz.
  • Hoca sadece dersi anlatıp geçiyor, yüz yüze dersteki gibi verimli olmuyor. Öğrenciler genellikle anlayamadığı yerleri soramıyor.
  • Hazırlık okuyan öğrencilere ithafen "Speaking" olayı varken onlarda bunu online de yapmak pek mümkün olmuyor.
  • Onun dışında Sayısal dersler uzaktan anlaşılmaz, yüz yüze eğitimde daha rahat anlaşılır.
  • Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Kısacası Valorant yok, iyi dersler.
Bir ingilizce öğreten adamında bu kadar valorant a takması ilginç.
1) Arkadan adamın valorant oynaması kendine zarar insanlara değil.
2)Dersi anlatıp geçmiyor soru alabiliyor niye alamasın?
3)Sayısal derslerde anlaşılır ama biraz öğrenci gayretiyle sadece daha az soru çözümü-anlatımı olur.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak

Little Cat

80+ Bronze
Bir ingilizce öğreten adamında bu kadar valorant a takması ilginç.
Sizin yaşlarınızın geneli Valorant oynadığı için Valorant'tan örnek veriyorum. İngilizce öğretiyorum diye Valorant örneği veremez miyim?

1) Arkadan adamın valorant oynaması kendine zarar insanlara değil.
Eğitim sistemi iyi demiyorum ancak sonra eğitim sistemine laf etmeyi biliyorsunuz ama. Devlet ne yapsın?

2)Dersi anlatıp geçmiyor soru alabiliyor niye alamasın?
90%'u sadece anlatıp geçiyor.

3)Sayısal derslerde anlaşılır ama biraz öğrenci gayretiyle sadece daha az soru çözümü-anlatımı olur.
Hiçbir zaman için yüz yüzenin yerini tutmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Anlaşılmıyor; sürekli ''bundan attı, sistem attı, ekran gitti, görüntü gitti'' gibi lafları duymak yetmezmiş gibi 15FPS ve düşük bitli ekrandan dersi anlayabiliyorsan helal olsun derim.
O ekran gitti o oldu şu oldu genelde tembel öğrencilerin bahanesi oluyor.
Ayrıca derse bilgisayardanda girebilirsin yoksa da telefondanda anlamak o kadar zor değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin yaşlarınızın geneli Valorant oynadığı için Valorant'tan örnek veriyorum. İngilizce öğretiyorum diye Valorant örneği veremez miyim?

Eğitim sistemi iyi demiyorum ancak sonra eğitim sistemine laf etmeyi biliyorsunuz ama. Devlet ne yapsın?

90%'u sadece anlatıp geçiyor.

Hiçbir zaman için yüz yüzenin yerini tutmaz.
Yüz yüzenin daha faydalı olduğunun bende farkındayım.
Ayrıca hocanın ''Sorusu olan var mı?'' demesine gerek kalmadan sen anlamadığın yeri sorabilirsin.
Ek olarakta iyi niyetli hoca illaki herkesin vardır söyleyip bir kaç kişilik grup olup ek derste alabilirsin, ben böyle yapıyordum verimlide oluyordu.
Birde öğrenci yatarak ders dinleyip ''Online eğitimdende hiç bişey anlaşılmıyor'' diyorsa oda kendi hatası, hoca anlatırken not tutup kitap açıp masasına oturup öyle dinleyecek.

Little Cat

80+ Bronze
Yüz yüzenin daha faydalı olduğunun bende farkındayım.
Kesinlikle.

Ayrıca hocanın ''Sorusu olan var mı?'' demesine gerek kalmadan sen anlamadığın yeri sorabilirsin.
Bu durum sizde öyle olabilir ancak çoğunluk soramıyor.

Ek olarakta iyi niyetli hoca illaki herkesin vardır söyleyip bir kaç kişilik grup olup ek derste alabilirsin, ben böyle yapıyordum verimlide oluyordu.
Buna herkesin imkanı olmayabiliyor.

Birde öğrenci yatarak ders dinleyip ''Online eğitimdende hiç bişey anlaşılmıyor'' diyorsa oda kendi hatası, hoca anlatırken not tutup kitap açıp masasına oturup öyle dinleyecek.

Öğrenci daha okulda dersi dinlemiyor, online de zaten dinlemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence de çünkü minibüsler tıkış tıkış okul desen adam maskesiz SİİÜÜÜÜÜ diye bağırıyor
O değilde bu mesaja 9 tane HAHAHA gelmiş rekor kırdım sanırım :D

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kapanırsa benim işime gelir. 12. sınıfım sınava çalışıyorum. Okuldan eve gelince yorgun oluyorum. Çok yoruyor hem okul hem sınava çalışmak. Kapanacağını da sanmıyorum. Ailelerinde kronik rahatsızlığı olanlar açısından sorun oluyor. Büyük bir kısım yatmaya alıştığı için kapanmasını istiyor.

Top Bottom