Neler Yeni

Okullar ayın 25 inde kapanacak mı?

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kaynak?

Little Cat

80+ Bronze
Neyin kafasını yaşıyorsun.
Ha sen çok zekisin okula bayılıyorsun tanımadığın insanlara önyargıyla yaklaşıyorsun.
Neyin kafası bu?
Konuşma şekline dikkat edersen senin açından iyi olur. Tembelliğiniz yüzünden okulun açılmasını istemiyorsunuz, bunu kabullenmek istemiyorsunuz. Ayrıca ben üniversiteyi bitireli 3 sene oluyor, mesleğimi yapıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Yanlış hatırlamıyorsam @Little Cat özel ( İngilizce ) ders veriyordu, büyük olasılıkla okulunu bitirmiştir.
Konuşma şekline dikkat edersen senin açından iyi olur. Tembelliğiniz yüzünden okulun açılmasını istemiyorsunuz, bunu kabullenmek istemiyorsunuz. Ayrıca ben üniversiteyi bitireli 3 sene oluyor, mesleğimi yapıyorum.
İsminden konuşma şeklinden çok belli ediyor hocam maşallah. Okulların kapanmasını tembellik yüzünden değil sağlımız açısından istiyoruz bilmem anlatabildim mi. 30k vakayla nereye gidecek sonumuz hep birlikte izleyeceğiz. Hayırlısı diyelim ne diyim bilmiyorum.

Little Cat

80+ Bronze
İsminden konuşma şeklinden çok belli ediyor hocam maşallah. Okulların kapanmasını tembellik yüzünden değil sağlımız açısından istiyoruz bilmem anlatabildim mi. 30k vakayla nereye gidecek sonumuz hep birlikte izleyeceğiz. Hayırlısı diyelim ne diyim bilmiyorum.
Peki kardeşim benim hadi söyle bana. Okul kapatılınca bu virüs bulaşmayacak mı sanıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Eggg
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Peki kardeşim benim hadi söyle bana. Okul kapatılınca bu virüs bulaşmayacak mı sanıyorsun
Bulaşacak ama bu kadar fazla mı olacak sence. Otobuslerde 30 kişilik yer varsa 50 kişi birden giriyor. Duraklarda 100 kişi aynanda bekliyor. Bunun servisini ailesini okul içini onunu bununu saymıyorum bile.

Little Cat

80+ Bronze
Bulaşacak ama bu kadar fazla mı olacak sence. Otobuslerde 30 kişilik yer varsa 50 kişi birden giriyor. Duraklarda 100 kişi aynanda bekliyor. Bunun servisini ailesini okul içini onunu bununu saymıyorum bile.
Pekala hadi okulları kapattın. Babanız da benim hesap çalışıyordur, mesleğini yapıyordur. O toplu taşımaya binecek ya da insanlarla illaki iç içe olacak. O zaman iş yerleri de kapansın?

• Beğen
Reaksiyonlar: Eggg

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Bu kapanma sevdası nedir. Notu kötü olan herkes kapansın kapansın diye ağlıyor. Çok isteyen online eğitim açıktan okusun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklı.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular