Arama sonuçları: *

• Users: edm321
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. edm321

Yeni Açık Lise Yönetmeliği hakkındaki düşünceleriniz?

Benim aklımdaki tek soru depremzedeler açığa geçebilecek mi...
  2. edm321

E-OKUL kapandı ders içi etkinlik/sözlü notları yok

Haftaya çarşamba karneler çıkartılır o zaman kapanmış olur.
  3. edm321

Açık lise ikinci dönem sınavlarında sorun yaşar mıyım?

Aynı kader...
  4. edm321

Ya gerçekten bana okul zaman kaybı gibi geliyor DİL bölümü olmama rağmen bakın o kadar sıkıcı ki gram zevki yok okulun.
  5. edm321

11'im beni ikna edip geçirmediler okula bilgi almak için gittim kıymet koptu. Rehber hocası YOK ŞÖYLE YOK NOTLARIN OKULDA KÖTÜ AÇIKTA NASIL OKUYACAKSIN felan diye şeyler geveledi bende çıktım gittim. Caydım... ama caymaz olaydım. 2. dönem düşünebilirim ama online olması çok rahatlatıyor şahsen beni.
  6. edm321

Dersi geçmen için 9 doğru yapman gerekiyor diye biliyorum öyle olsa daha ne :D
  7. edm321

Hocam telegramdan felan sınav sorularını veriyorlar hatta diye biliyorum online olmaz diye geçmemiştim benim maks şansım işte online oldu öylede gider artık bu sene olduysa :D
  8. edm321

Açık Öğretim Sınavları nasıl yapılacak;?

Kaynak? Online olucağı yazıyor tüm haber sitelerinde. Örnek: https://www.haberturk.com/aol-1-donem-sinav-tarihleri-2022-2023-aol-sinavilari-ne-zaman-nasil-yapilacak-3530204/4
  9. edm321

AÖL kayıt olmadan kredi nasıl öğrenilir?

Tahmini kaç kredim olur peki hocam? 9. Sınıf 2020-2021 64,6019 10. Sınıf 2021-2022 49,7256 Not: 10. sınıf sorumlu edebiyat dersim var.
  10. edm321

Hocam geçeceğim için bu konuyu açtım siz yanlış anlamışsınız :) (11. sınıfım)
  11. edm321

Arkadaşlar sorum başlıkta kayıt olmadan öğrenenler varsa nasıl öğrendiğini açıklarsa sevnirim.
  12. edm321

11. Sınıfta açığa geçmek mantıklı mı?

Açıkta olanlar bi sorum daha olucak tüm sınavlar aynı gün mü yapılıyor deneme sınavı gibi yoksa okuldakiler gibi mi? 1663784908 UP
  13. edm321

🆘 🆘 Açık Öğretim Ders seçimi hakkında yardım. 🆘

Kaynağı bırakmayı unutmuşum pardon 😅 https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2021_12/29172223_2022_Yili_Sinav_Uygulama_Takvimi.pdf
  14. edm321

Büyük ihtimal notlar ve ortalama ile yarın büyük ihtimalle görüşüp bilgi edinirsem yazarım isterseniz.
  15. edm321

🆘 🆘 Açık Öğretim Ders seçimi hakkında yardım. 🆘

Kaçıncı sınıfta geçtiniz hocam? Bide online olucakmış bu sene kaynağı aşşağıya bırakıyorum. Sınavlar için telegramp gupları felan oluyormuş biliyormusunuz?
  16. edm321

Teşekkürler hocam yorumlarınız için :peepokalp: 1663783493 Yazdım bu arada hocam.
  17. edm321

Malesef birde 10. sınıf edebiyat sorumluluk sınavım var ben 100 110 gelir diye bekliyorum yarın hocayla konuşacağım o zaman sizi haberdar edebilirim merak ederseniz.
  18. edm321

Geçen dönem sınavlarına baktım ve gayet basit olduğunu gördüm + olarak online bi arkadaş telegram gruplarında beraber yapıyolar diyorlardı bilemedim.
  19. edm321

Hocam malesef oku kurtul diyince olmuyor gerçekten mental olarak bitik bir durumdayım işe gider gibi sabah 7'de kalkıp 15'te eve gelmek bunalttı. 1663782680 Genede teşekkürler...
Top Bottom