Arama sonuçları: *

• Users: f0ze
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. f0ze

İşkur işbaşı kursundan ayrılma

Durumu işkur ile konuşup öğrenmek daha mantıklı olur.
  2. f0ze

Açık Liseden Erken Mezun Oldum Öğrenci Pasaportu Alabilir Miyim? [KAPANDI]

Tam diyecektim müslümanları ve Türkleri pek sevmezler nasıl gidiceksin diye, bu yorumda cevabı öğrenmiş oldum...
  3. f0ze

70 GÜNDE Eşit ağırlıkta 370 BİN YAPILIR MI

Gerçekten çalışırsan rahatlıkla daha iyisini yapabilirsin. Ancak burada geçirdiğin her dakika her saat aleyhine işliyor, bu nedenle bir an önce başlaman iyi olur.
  4. f0ze

Sınıfım ile Ortak Noktam yok

Genç kardeşim, yapacağın şey farklı sınıflardan çocuklar ile tanışıp, kendine göre muhabbet edebileceğin bir arkadaş bulman gerekiyor. Tanışmak zor değil, illa ki senin gibi daha geniş ve önemli konuları düşünen arkadaşlar bulursun. 👍
  5. f0ze

Açık liseye geçmek gereklimi

En büyük hatayı yaparsınız. Zaten okulun bitmesine az kalmış biraz dayanmanız gerekiyor. Sonuçta hedeflerinize ulaşmak için örgün öğretim şart denebilir.
  6. f0ze

ailem açık öğretimi reddediyor

Yılda 2 kere ana sınav oluyor. Ve sınavlarda bir günde 4-5 belki 6 dersin sınavı birden oluyor. Kendi başına ders çalışman gerekiyor. Normal olarak eğitimini yapmak istemeyen sıkıcı gelen biri açık lise de sorumsuz şekilde kalarak başarılı olabilmesi çok ama çok zor denebilir. Yani sanayi de...
  7. f0ze

ailem açık öğretimi reddediyor

Hayatının en büyük hatalarından biri olabilirdi. Ailen doğru olanı yapıyor.
  8. f0ze

Msü mülakatta aile sicilinin önemi

Arkadaşının babası yüzünden elenebilir. Sizim ise babanızın suçsuz yere hapis yattığını belirten tutanak ve kayıtlara göre incelenir, ancak bir problem olacağını sanmıyorum. Tabii ki söylediklerik tahmini bilgilerdir.
  9. f0ze

3-4 seneye eğitim sistemi ne olur ?

Farkı olacağın sanmıyorum zaten bizim ülkemizde lisans bölümlerinin çoğunun değeri yok. Asgari ücrete talim hadi en fazla +600+900 TL fark ile çalışır. Mesele üniversitesi okumak diploma almak olmamalı. Kazancı nasıl ? Arz, talep dengesi yerinde mi ? Girişimci olabileceğin bir bölüm mü ? Birçok...
  10. f0ze

Meslek liseleri daha mı mantıklı

Bu devirin gerçeklerinden biri meslek ustası bulunamaması, meslek lisesinde elektrik ve elektronik teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri gibi bölümler ve alt dallarında iyi kazanç sağlama imkanı var. Meslek lisesinde okuyup yazın bölümüne uygun yerlerde çalışmak hem tecrübe hem...
  11. f0ze

Okulu ciddiye almalı mıyım ? Yurt dışına geri dönmelimiyim ?

Bir çocuk tek başına bir şey yapamaz. Eğer ailen Fransa'da tekrardan rahat bir şekilde iş bulabilir ve çalışabilir durumdaysa burada beklediğiniz her an eğitiminiz için zarar olur. Arkadaşların dediği gibi eğitimine Fransa da devam edip, daha başarılı olabilirsiniz.
  12. f0ze

Üniversite okumak cidden boş mu ?

Tıp okumadığınız sürece iş imkanı cidden az olduğu ve zor bulunabildiği için bilinmeyen üniversite de mühendislik veya farklı bir bölüm okuman bile iş bulamana etki edecektir. Ünlülerin yorumlarına pek takılmamak gerekiyor. Sonuçta kendileri bir türlü yolunu buldukları için üniversite okumak çok...
  13. f0ze

İHA operatörü nasıl olunur

Yapay zeka ile değil, personel ile kontrolü ile çalışıyor. Her İHA ,siha personeller tarafından yönetilir.
Top Bottom