Arama sonuçları: *

1. flitttermice

FİNLANDİYADAKİ EĞİTİM TÜRKİYE YE UYARLANA BİLSEYDİ TÜRKİYE NASIL OLURDU??

Zaten finlandiya zamanında eğitim sistemini trden alıp kardı diye hatırlıyorum. Yani başlangıç noktasu köy enstütülerini gidiyor trde ki. Çok değişime uğramıştır şuanla karşılaştırmıyorum ama İsveç ve Rus sömürgesinden çıkınca yaşandı diye hatırlıyorum buda böyle bir bilgi ne yaparsınız yapın :D
  2. flitttermice

İyi üniversitede bilgisayar programcılığı vs kötü üniversitede mühendisliği

Mühendislik oku iyisi kötüsü kalmadı ünilerin pek fazla artık bulunduğun konumda yükselemeyince keşke okusaymışım dersin mühendislik…
  3. flitttermice

Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

mülakat var hocam puan alınsa bile sen bizim adam değilsin diye eliyorlar 97 alan tanıdıklarım var...
  4. flitttermice

Memur olsan mühendis olmana gerek yok zaten Tr'de çoğu şey hayal edildiği gibi gitmiyor memur olsan alıcan 35 k veya üzeri para mezun olunca mühendislik yapacağını sanmam asgari ücret veya bir tık üzerine başlatıyorlar istanbul civarında deneyim kazanana kadar kimse bu devirde 35 40 lira sabit...
  5. flitttermice

+90 değilde mevcüt hükümet yandaşlarından tanıdığının olması lazım 70 lede memur olur torpil alırsa :D
  6. flitttermice

Edebiyat sınav dışında not verme

Sözleşmeli değildir yaşlıysa.
  7. flitttermice

gideyim o zaman bende meb'in yaptırmaya çalıştığı herşeyi tarih dersinde yok sayıp en hızlıdan en yavaş halay çekene orantılı puan vereyim. Kaç yaşında hocan dinazorun teki dimi ölmeyi bekliyor milleti atatmıyor.
  8. flitttermice

Öğretmen olarak cevap vereyim öyle bir şey yapma hakkı yok veremez max performans ödevi olarak verebilir.
  9. flitttermice

🟡 MEB Bakanı: "Gastronomi Lisesi geliyor!" 🍲

Vardı zaten.
  10. flitttermice

Cv ye yazabileceğim sertifika nereden alabilirim.

Arkadaşlar sorum başlıkta ki gibi lakin cv'ye yazabileceğim bir geçerliliği olsun istiyorum bu sertifikaları nereden alabilirim online olması lazım ayriyeten. Birde ıt bilgi işlem alanında beyaz yaka çalışmak için ne gibi sertifikalar alabilirim öğretmenim lakin kpss uğraşmak istemiyorum yolumu...
  11. flitttermice

Askerliğimi bir kere erteledim 3 senelik ikinci kere erteleyebilir miyim?

yok hocam ben ek olarak yazdım okuyan olursa diye sizle alakalı değil sizin tecil oluyor sorun yok zaten kayıttan 1 ay sonra falan e devlete düşer tecil sorun yaşamazsın.
  12. flitttermice

Askerliğimi bir kere erteledim 3 senelik ikinci kere erteleyebilir miyim?

götürüyorlar dostum ikinci ünide ne yazık ki :D Arkadaşın konusunda haklısın ama
  13. flitttermice

Gazi üni. Türkçe Öğretmenliği mi 18 Mart Özel eğitim mi?

Tarih okudum pau'de üzerine pedagojik formasyon yaptım.
  14. flitttermice

Gastronomi okuyabilirsin puanın tutmaktaysa onun dışında iş olanağı olan fazla bölüm bilmiyorum.
  15. flitttermice

evet staj arkadaşım özel eğitim öğretmeniydi yeniden okudu adalet öğretmenliği için 32 yaşındaydı atamamamış. Tercih senin abin olarak konuşuyorum istersen oku tabi vaziyet böyle.
  16. flitttermice

Öğretmenlik okuma kardeşim atanamamış ve özel sektörde yer olduğunu düşünmeyen bir öğretmen olarak konuşuyorum boşver farklı yerlere yönel. Bu arada hiçbir öğretmenlik branşı kolay atanmıyor en vasit atananı bile 2 yıl burnu sürttükten sonra atanıyor.
  17. flitttermice

Ders çalışma disiplini nasıl kazanılır?

Öğretmen olarak önerim zihinsel öğrenme ve algısal anlama önemli sadece, dış etmenler sadece %10 etkili oluyor, diyoruz ya coban turkiye 1.si oldu olay bu açıkçası dikkatini dağıtan seylerden çok aklina yerleştiriyormusun önemli olan bu algilama duzeyin nasil yani zeki bir bireysen okuduğunu...
Top Bottom