hangi üniversite de okuyorsun?Tabii ki Özel eğitim. 3. sınıfım, sorun varsa sorabilirsin.
Evet soruyonuz diye hep yazmistimhangi üniversite de okuyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon hacettepe yazmışsın
Ataması nasıl mesleğin mezun olduktan sonra direkt atanma şansım var mı?Evet soruyonuz diye hep yazmistim
Kral sence 44.5 ile nereyi tercih etmeliyim eaEvet soruyonuz diye hep yazmistim
özel eğitim bile okuma diyorsun yaniÖğretmenlik okuma kardeşim atanamamış ve özel sektörde yer olduğunu düşünmeyen bir öğretmen olarak konuşuyorum boşver farklı yerlere yönel.
evet staj arkadaşım özel eğitim öğretmeniydi yeniden okudu adalet öğretmenliği için 32 yaşındaydı atamamamış. Tercih senin abin olarak konuşuyorum istersen oku tabi vaziyet böyle.özel eğitim bile okuma diyorsun yani
sözelden önerebileceğin başka bölümler var mıdır o zaman?evet staj arkadaşım özel eğitim öğretmeniydi yeniden okudu adalet öğretmenliği için 32 yaşındaydı atamamamış. Tercih senin abin olarak konuşuyorum istersen oku tabi vaziyet böyle.
Gastronomi okuyabilirsin puanın tutmaktaysa onun dışında iş olanağı olan fazla bölüm bilmiyorum.sözelden önerebileceğin başka bölümler var mıdır o zaman?
Sen hangi üni ve bölüm okumuştun?Gastronomi okuyabilirsin puanın tutmaktaysa onun dışında iş olanağı olan fazla bölüm bilmiyorum.