Neler Yeni

Gazi üni. Türkçe Öğretmenliği mi 18 Mart Özel eğitim mi?

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Eren Duzcan
Tarih okudum pau'de üzerine pedagojik formasyon yaptım.
Şimdi lisede gördüğümüz konulardan yola çıkarak tarihi bende çok seviyorum dersten sonra kendimde araştırmalar vs. yapıyorum ve çok eğlenceli geliyor bana ama hocalarıma sorduğum zaman hiçbiri tarih okumamı tavsiye etmiyor ataması çok az olduğu için, çoğu kişi özel eğitim öğretmenliğini öneriyor boşta kalmazsın diyor. Şimdi sen staj arkadaşının durumunu söyleyince ben zaten kararsızdım şimdi daha çok kararsız kaldım açıkçası. :confused:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
özel eğitim bile okuma diyorsun yani
Özel eğitimin neredeyse on yıl önü kapanmaz, önü açık. Lütfen okumayana, mesleği bilmeyene danışma. Arkadaş tarih okumuş, tarih okursa ebemde atanamaz.

Şu an özel egitimde inanılmaz bir açık var, hem öğretmenlik, hem akademisyen hem de ram da. Alan sınavımiz yok, atama puanlarimiz 60, mezun olan atanıyor.

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Özel eğitim öğretmenliği okuyanlar çok kolay bir şekilde atanıyor. Klasik sağdan soldan duyulan öğretmenler atanamıyo lafı bu öğretmenlik için geçerli değil.

İnternetten araştırırsanız özel eğitim öğretmenleri 65 KPSS puanı civarıyla atanırken ve alımı çok olurken, Türkçe öğretmenliği 80lerde atanıyor ve alımı az oluyor.

Öğretmenlikte üniversite farketmiyor hocam sonuçta herkes aynı kpssye giriyor sınavın sonucunu sadece kendin belirliyorsun okuduğun üniversite değil.

Kısaca, özel eğitim öğretmenliği senin için daha iyi bir seçim olacaktır.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yapabilirim diyorsan özel eğitim yaz geç. Yalnız kalma olasılığı da düşük. Komple hatun içerisi.

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emir Şahbaz
Yapabilirim diyorsan özel eğitim yaz geç. Yalnız kalma olasılığı da düşük. Komple hatun içerisi.
Konuyu yazan kardeşim aklında bulunsun diye bu mesaja yanıt şeklinde yazıyorum. Eğitim Fakültesinde yalnız kalmak için çaba gostermen gerekir diyebilirim. Çünkü sınıfların geneli 40 kız 10 erkek falan. Hatta benim sinifimda 50 kız ve 12 erkek öğrenci var.

Top Bottom