okul kayıt yapar tabii ki ancak ertletmeye hakkın yoksa ertlenmeyebilirHocam 2024 ocakta bitiyor ama ben sınava seneye girecem bu sene degil
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte okumuyor gorunuyorum okul kayıt yapar mı yoklama kacagiyken o önemli benim için askere gidebilirim üni kaydını yaptıktan sonra o kadar mühim degil
kaç yaşındasın?Merhaba lise tecilimi kullandım ben 3 senelik. Ocak ayında tecilim bitiyor Şimdi ben sınava girsem üniye gidince üniversite için tekrar tecil edilir mi ?
hocam kesin bilgi için askeri şube vardır ilçende oraya gidip bilgi al ben öyle yaptım.Hocam 2024 ocakta bitiyor ama ben sınava seneye girecem bu sene degil
İşte okumuyor gorunuyorum okul kayıt yapar mı yoklama kacagiyken o önemli benim için askere gidebilirim üni kaydını yaptıktan sonra o kadar mühim degil
Ne dediler sanahocam kesin bilgi için askeri şube vardır ilçende oraya gidip bilgi al ben öyle yaptım.
Askerlik tecili bitince 22 olacakkaç yaşındasın?
Valla onu bilmiyorumda bizim akrabanin yas 32 oldu askerden kacmis bunu tutup goturmezler daha dimiMerhaba lise tecilimi kullandım ben 3 senelik. Ocak ayında tecilim bitiyor Şimdi ben sınava girsem üniye gidince üniversite için tekrar tecil edilir mi ?
2002 doğumluyum ocakta bitityor tecilkaç yaşındasın?
üniversiteye gidersen üni bittikten sonra 2 yıl tecil olurMerhaba lise tecilimi kullandım ben 3 senelik. Ocak ayında tecilim bitiyor Şimdi ben sınava girsem üniye gidince üniversite için tekrar tecil edilir mi ?
2024 ocakta tecilin bittikten sonra 22 yaşını doldurdğun yıl boyunca sıkıntı olmaz. 2002 doğumlular bu sene yırtıyor ben de 2002'liyim.2002 doğumluyum ocakta bitityor tecil
götürüyorlar dostum ikinci ünide ne yazık ki Arkadaşın konusunda haklısın amaÜniversite okuyan birini alıp götüremezler kolundan tutup yani tecil ettirilir muhakkak zaten genelde okul otomatik tecil ettiriyor seni.
Şimdi ben sınava seneye girecem tecil ocakta bittikten sonra sıkıntı olmaz mı gitmesem2024 ocakta tecilin bittikten sonra 22 yaşını doldurdğun yıl boyunca sıkıntı olmaz. 2002 doğumlular bu sene yırtıyor ben de 2002'liyim.
Öyle saçmalık olmazBen 1 kere tecil hakkımı kullandım o yüzden belki sıkıntı olabilir çünkü sitelerinde 1 tecil hakkı var yazıyor. Tamam üni için ertelenebiliyor evet ama tecil bitmeden gitmek lazım üniye ama benim tecilim Ocak ayında bitiyor sınava da Haziran'da girecez. Yani yoklama kaçağına ya da bakmaya düşme ihtimalim var eğer durum böyle olursa okul sorun yapar mı veya askerlik ertelenmez mi?
Ben 1 kere tecil hakkımı kullandım o yüzden belki sıkıntı olabilir çünkü sitelerinde 1 tecil hakkı var yazıyor. Tamam üni için ertelenebiliyor evet ama tecil bitmeden gitmek lazım üniye ama benim tecilim Ocak ayında bitiyor sınava da Haziran'da girecez. Yani yoklama kaçağına ya da bakmaya düşme ihtimalim var eğer durum böyle olursa okul sorun yapar mı veya askerlik ertelenmez mi?
İkinci üni demedim ki bengötürüyorlar dostum ikinci ünide ne yazık ki Arkadaşın konusunda haklısın ama
yok hocam ben ek olarak yazdım okuyan olursa diye sizle alakalı değil sizin tecil oluyor sorun yok zaten kayıttan 1 ay sonra falan e devlete düşer tecil sorun yaşamazsın.Öyle saçmalık olmaz
İkinci üni demedim ki ben
Benim tecil olur muÖyle saçmalık olmaz
İkinci üni demedim ki ben