Neler Yeni

Askerliğimi bir kere erteledim 3 senelik ikinci kere erteleyebilir miyim?

yusuf091

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf ust
Merhaba lise tecilimi kullandım ben 3 senelik. Ocak ayında tecilim bitiyor Şimdi ben sınava girsem üniye gidince üniversite için tekrar tecil edilir mi ?

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Enes
Hocam 2024 ocakta bitiyor ama ben sınava seneye girecem bu sene degil
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte okumuyor gorunuyorum okul kayıt yapar mı yoklama kacagiyken o önemli benim için askere gidebilirim üni kaydını yaptıktan sonra o kadar mühim degil
okul kayıt yapar tabii ki ancak ertletmeye hakkın yoksa ertlenmeyebilir

Hermitus

80+ Bronze
Hocam 2024 ocakta bitiyor ama ben sınava seneye girecem bu sene degil

İşte okumuyor gorunuyorum okul kayıt yapar mı yoklama kacagiyken o önemli benim için askere gidebilirim üni kaydını yaptıktan sonra o kadar mühim degil
hocam kesin bilgi için askeri şube vardır ilçende oraya gidip bilgi al ben öyle yaptım.

Ellsy

80+ Bronze
Merhaba lise tecilimi kullandım ben 3 senelik. Ocak ayında tecilim bitiyor Şimdi ben sınava girsem üniye gidince üniversite için tekrar tecil edilir mi ?
Valla onu bilmiyorumda bizim akrabanin yas 32 oldu askerden kacmis bunu tutup goturmezler daha dimi

Cihangir

80+ Gold
üniversiteye gidersen üni bittikten sonra 2 yıl tecil olur

Hermitus

80+ Bronze
2002 doğumluyum ocakta bitityor tecil
2024 ocakta tecilin bittikten sonra 22 yaşını doldurdğun yıl boyunca sıkıntı olmaz. 2002 doğumlular bu sene yırtıyor ben de 2002'liyim.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Üniversite okuyan birini alıp götüremezler kolundan tutup yani :D tecil ettirilir muhakkak zaten genelde okul otomatik tecil ettiriyor seni.
götürüyorlar dostum ikinci ünide ne yazık ki :D Arkadaşın konusunda haklısın ama

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Furkan Demirtaş
Ben 1 kere tecil hakkımı kullandım o yüzden belki sıkıntı olabilir çünkü sitelerinde 1 tecil hakkı var yazıyor. Tamam üni için ertelenebiliyor evet ama tecil bitmeden gitmek lazım üniye ama benim tecilim Ocak ayında bitiyor sınava da Haziran'da girecez. Yani yoklama kaçağına ya da bakmaya düşme ihtimalim var eğer durum böyle olursa okul sorun yapar mı veya askerlik ertelenmez mi?

Ben 1 kere tecil hakkımı kullandım o yüzden belki sıkıntı olabilir çünkü sitelerinde 1 tecil hakkı var yazıyor. Tamam üni için ertelenebiliyor evet ama tecil bitmeden gitmek lazım üniye ama benim tecilim Ocak ayında bitiyor sınava da Haziran'da girecez. Yani yoklama kaçağına ya da bakmaya düşme ihtimalim var eğer durum böyle olursa okul sorun yapar mı veya askerlik ertelenmez mi?
Öyle saçmalık olmaz

götürüyorlar dostum ikinci ünide ne yazık ki :D Arkadaşın konusunda haklısın ama
İkinci üni demedim ki ben

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Öyle saçmalık olmaz

İkinci üni demedim ki ben
yok hocam ben ek olarak yazdım okuyan olursa diye sizle alakalı değil sizin tecil oluyor sorun yok zaten kayıttan 1 ay sonra falan e devlete düşer tecil sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,476
Üyeler
166,004
Son üye
denizxc
Top Bottom