Askerliğimi bir kere erteledim 3 senelik ikinci kere erteleyebilir miyim?

yusuf091

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba lise tecilimi kullandım ben 3 senelik. Ocak ayında tecilim bitiyor Şimdi ben sınava girsem üniye gidince üniversite için tekrar tecil edilir mi ?

Hocam 2024 ocakta bitiyor ama ben sınava seneye girecem bu sene degil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte okumuyor gorunuyorum okul kayıt yapar mı yoklama kacagiyken o önemli benim için askere gidebilirim üni kaydını yaptıktan sonra o kadar mühim degil
okul kayıt yapar tabii ki ancak ertletmeye hakkın yoksa ertlenmeyebilir

Hocam 2024 ocakta bitiyor ama ben sınava seneye girecem bu sene degil

İşte okumuyor gorunuyorum okul kayıt yapar mı yoklama kacagiyken o önemli benim için askere gidebilirim üni kaydını yaptıktan sonra o kadar mühim degil
hocam kesin bilgi için askeri şube vardır ilçende oraya gidip bilgi al ben öyle yaptım.

Merhaba lise tecilimi kullandım ben 3 senelik. Ocak ayında tecilim bitiyor Şimdi ben sınava girsem üniye gidince üniversite için tekrar tecil edilir mi ?
Valla onu bilmiyorumda bizim akrabanin yas 32 oldu askerden kacmis bunu tutup goturmezler daha dimi

üniversiteye gidersen üni bittikten sonra 2 yıl tecil olur

2002 doğumluyum ocakta bitityor tecil
2024 ocakta tecilin bittikten sonra 22 yaşını doldurdğun yıl boyunca sıkıntı olmaz. 2002 doğumlular bu sene yırtıyor ben de 2002'liyim.

Üniversite okuyan birini alıp götüremezler kolundan tutup yani :D tecil ettirilir muhakkak zaten genelde okul otomatik tecil ettiriyor seni.
götürüyorlar dostum ikinci ünide ne yazık ki :D Arkadaşın konusunda haklısın ama

Ben 1 kere tecil hakkımı kullandım o yüzden belki sıkıntı olabilir çünkü sitelerinde 1 tecil hakkı var yazıyor. Tamam üni için ertelenebiliyor evet ama tecil bitmeden gitmek lazım üniye ama benim tecilim Ocak ayında bitiyor sınava da Haziran'da girecez. Yani yoklama kaçağına ya da bakmaya düşme ihtimalim var eğer durum böyle olursa okul sorun yapar mı veya askerlik ertelenmez mi?

Ben 1 kere tecil hakkımı kullandım o yüzden belki sıkıntı olabilir çünkü sitelerinde 1 tecil hakkı var yazıyor. Tamam üni için ertelenebiliyor evet ama tecil bitmeden gitmek lazım üniye ama benim tecilim Ocak ayında bitiyor sınava da Haziran'da girecez. Yani yoklama kaçağına ya da bakmaya düşme ihtimalim var eğer durum böyle olursa okul sorun yapar mı veya askerlik ertelenmez mi?
Öyle saçmalık olmaz

götürüyorlar dostum ikinci ünide ne yazık ki :D Arkadaşın konusunda haklısın ama
İkinci üni demedim ki ben

Öyle saçmalık olmaz

İkinci üni demedim ki ben
yok hocam ben ek olarak yazdım okuyan olursa diye sizle alakalı değil sizin tecil oluyor sorun yok zaten kayıttan 1 ay sonra falan e devlete düşer tecil sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,517
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri