Sadece AYT odaklan. Zaten sınavın büyük kısmı o. TYT istediğin kadar çalışsanda 107 net üstü imkansız gibi bir şey. O kadar yapsanda katkısı az olur ve muhtelen sınavda 95 100 arası yaparsın. Haftada 2 TYT deneme çöz onun dışında belli konularda eksik varsa ona bak.(TYT'de) onun dışı sadece AYT...
TYT 90-105 Arası AYT'de 70-75'e çıkman gerek çünkü muhtemelen yine yığılma olacak ve netler dahada artacak ama düzenli çalışırsan hacettepe tıp %100'ünü versen bile kesin değil ama bir sorun olmazsa iyi kötü bir tıp kazanırsın.
Kou eksiği varsa dershane önemli ama 2. dönem gitmeyle o eksikler kapanır mı ? Hayır ama hedefe bağlı olarak destek olur. Zaten tüm konuları biliyorsan ve eksiğin yoksa zaman kaybı sadece denemeye girmek daha mantıklı.
Bence git. Diğer meslek liseleri gibi değil diye biliyorum. TYT AYT'ye de çalışabilirsin diğerleri gibi kısıtlayıcı değil. Hem puan katkısı da var diye biliyorum.
Umarım girerim çünkü hayatım boyunca ilk defa sınava geç kaldım. Neredeyse 10 saat yatmışım. Yetişme ihtimalim yok, en kötü hasta gibi rapor alacağım. Annemler umarım izin verir.