Netlerin cok kötü değil hala vaktin var yükseltebilirsin8.sınıf olan da forum üyeleri netleriniz nasıl benim net ortalaması mat 14-16 net fen 14-16 net Türkçe 15-16 tarih 9-10 din 9-10 ingilizce 9-10
2018 2019 dönemi girdim ingilizce fullemiştim galiba türkçe 19 mat 10 net yapmıştım extra çalışma olmadan sınav bana kalırsa okuldaki sınavlara adam akıllı çalıştıkların günlük tekrar ile extra bir destek olmadan yapılıyor8.sınıf olan da forum üyeleri netleriniz nasıl benim net ortalaması mat 14-16 net fen 14-16 net Türkçe 15-16 tarih 9-10 din 9-10 ingilizce 9-10
Netlerin çok iyi.8.sınıf olan da forum üyeleri netleriniz nasıl benim net ortalaması mat 14-16 net fen 14-16 net Türkçe 15-16 tarih 9-10 din 9-10 ingilizce 9-10
Sende biraz çalış.2018 2019 dönemi girdim ingilizce fullemiştim galiba türkçe 19 mat 10 net yapmıştım extra çalışma olmadan sınav bana kalırsa okuldaki sınavlara adam akıllı çalıştıkların günlük tekrar ile extra bir destek olmadan yapılıyor
Hocam benim seneye YKS var ben 2018 2019 dönemi girdim zaten sınava 11.sınıfım şuanNetlerin çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende biraz çalış.
öyle öyle dediler gerçekte oldu bence virüs dönemi açıkçası yattım hayaldi gerçek oldu hocamBana 19/20 döneminde girdi abartilacak bir şey yok bol bol paragraf çöz stres yapma halledersin ayrıca sana lisede yatarsın diyen olursa vur şamarı ağzının ortasına
Tamam işte onu diyorum LGS'de yaptığını YKS'de yapma.Hocam benim seneye YKS var ben 2018 2019 dönemi girdim zaten sınava 11.sınıfım şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle öyle dediler gerçekte bence virüs dönemi açıkçası yattım hayaldi gerçek oldu hocam
Sağlık meslek okuyorum bakalım ayt hemşirelik amacım yapabilirim gibi geliyor bu dönem ortalamam 85 i geçti fakat elimde çok ciddi bir sakatlık olduğu için 3 hafta gitmedim okula ingilizce hocamız beni gitmediğim zamanların ödevlerinden sorumlu tutup sözlülerle bıraktığı için sağ olsun takdir alamadım gerçi önemli değil onur belgesi aldım kendimde ders konusunda iyi olduğumu düşünüyorumTamam işte onu diyorum LGS'de yaptığını YKS'de yapma.
Hedefim pursaklar fen lisesi yıllardır onu görerek okula gidiyorum balkondan baktığımda bile onu görüyorum motivasyonum tam ne stresim var ne heyecanım artık tam düzen calışmayada başladım kazanacağıma eminim ben bu işi kafamda bitirdim planlarımı oluşturdum şimdide uygulama safasına geçtim Allah sonumu hayır etsin.Hedefe bağlı. Hedef Fen lisesi ise Fen'i 17'e çekersen, Türkçeyi 18'e çeksen iyi olur.