LGS denemelerinde İstenilen Sonuca Ulaşamamak

AstroDark

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba abilerim ablalarım. Ben bir LGS öğrencisiyim. Çok yakın bir zamanda LGS ye gireceğim. Ancak okulda yaptığımız denemelerde bir şeyin ucundan tutuyorum ancak sonu gelmiyor. Ör:
Geçen Deneme Sonuçlarım
Türkçe 19-1
İnk. 10-0 Puan (435~)
Din 10-0
İng 10-0
Mat 15-5
Fen 15-2 idi.
Ancak bu denemede yine bi düşüş yaşadım.
Türkçe 16-4
İnk. 9-1
Din 10-0 Puan (410~)
İng 9-1
Mat 15-4
Fen 13-7
Fenim son haftalara kadar iyiydi yeni konuda işlemedik ancak bariz bir net düşüşüm var.Bu netler ise 467,5 puan yaptığım denemeden sonra böyle devam etti.Son zamanlarda iyi bir sonuç alamamaktan korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım,danışmak istedim.(Fende genelde hangileri doğru olabilir vb. sorularından yanlışım çıkıyor buda moralimi 2 kat bozuyor)

Fenim genelde 18-16 bandında çıkardı ancak son 2-3 denemedir 13-14-15 bandlarında geziyor.
Sözelin iyi. Ek olarak sözelde pek çalışabileceğini bir şey yok paragraf çöz tabii geri kalan zamanda fen ağırlık ver matematik bir şekil +15 yaparsın ama fen full bilgi çıkar o yüzden fen çalışmalısın

Sözelin iyi. Ek olarak sözelde pek çalışabileceğini bir şey yok paragraf çöz tabii geri kalan zamanda fen ağırlık ver matematik bir şekil +15 yaparsın ama fen full bilgi çıkar o yüzden fen çalışmalısın
Tamamdır yarın yine denememiz var bugün fene ağırlık vericem bakalım sonuçlarım nasıl gelecek : D

Merhaba abilerim ablalarım. Ben bir LGS öğrencisiyim. Çok yakın bir zamanda LGS ye gireceğim. Ancak okulda yaptığımız denemelerde bir şeyin ucundan tutuyorum ancak sonu gelmiyor. Ör:
Geçen Deneme Sonuçlarım
Türkçe 19-1
İnk. 10-0 Puan (435~)
Din 10-0
İng 10-0
Mat 15-5
Fen 15-2 idi.
Ancak bu denemede yine bi düşüş yaşadım.
Türkçe 16-4
İnk. 9-1
Din 10-0 Puan (410~)
İng 9-1
Mat 15-4
Fen 13-7
Fenim son haftalara kadar iyiydi yeni konuda işlemedik ancak bariz bir net düşüşüm var.Bu netler ise 467,5 puan yaptığım denemeden sonra böyle devam etti.Son zamanlarda iyi bir sonuç alamamaktan korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım,danışmak istedim.(Fende genelde hangileri doğru olabilir vb. sorularından yanlışım çıkıyor buda moralimi 2 kat bozuyor)
gördüğüm kadarıyla sayısalın zayıf şuan oturup soru çözmekten başka pek bir çaren yok gibi.

Arada iniş çıkışların olması doğal, her denemeni güzelce analiz ettiğinden emin ol yeterli. Sürekli olarak yanlış yaptığın konular varsa bu konuları tekrar çalış ve soru bankasından çöz. LGS sonrasında sahip olabileceğin en büyük pişmanlık “Buranın puanı yüksek, burayı yazayım” demek olur; liseleri gidip kendi gözünle gör, instagram üzerinden mezunlarını bulup lise hakkında sorular sor. Başarılar.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri