Neler Yeni

YKS 3 ayda tıp gelir mi

luffy35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf talha
Sene başından beri doğru düzgün çalışmadım arada günde maksimum 3-3.5 saat çalışmışımdır. Tyt de ortalama 85-95 arası yapıyorum , ayt de 65 -71 arası geliyor biraz temelim var ama fende unuttuğum konular var . Biraz tembelim çok çalışmayı sevmiyorum günde ortalama 4-5 saat çalışarak herhangi bir tıp gelir mi?

JSezar

80+ Silver
Gelir.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Netlerin iyi kanka gelir bence

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Sene başından beri doğru düzgün çalışmadım arada günde maksimum 3-3.5 saat çalışmışımdır. Tyt de ortalama 85-95 arası yapıyorum , ayt de 65 -71 arası geliyor biraz temelim var ama fende unuttuğum konular var . Biraz tembelim çok çalışmayı sevmiyorum günde ortalama 4-5 saat çalışarak herhangi bir tıp gelir mi?
TYT 90-105 Arası AYT'de 70-75'e çıkman gerek çünkü muhtemelen yine yığılma olacak ve netler dahada artacak ama düzenli çalışırsan hacettepe tıp %100'ünü versen bile kesin değil ama bir sorun olmazsa iyi kötü bir tıp kazanırsın.

kineist

80+
Gelir.

benberom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mücahit Berat ORHAN
sen feni boşvver matı fulle haccet tepeye girersin

luffy35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Matematiğimde eksiğim yok hiç bir derste tüm netler ondan geliyor zaten fende tüm eksiğim birde tyt türkçede.
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğru düzgün çalışmadan ayt nasıl o civarlarda
Geçen sene günlük soru çözüyordum bir de matematiğim iyi o yüzden

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Matematiğimde eksiğim yok hiç bir derste tüm netler ondan geliyor zaten fende tüm eksiğim birde tyt türkçede.
Haftada 5 deneme yapıp denemelerdeki yanlışlarına çalışırsan gelir. 3 TYT 2 AYT senin için bence daha iyi olur çünkü TYT eksiğin daha çok gibi duruyor. Çok fazla gelirse haftada 4'e de düşürebilirsin.

luffy35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf talha
TYT 90-105 Arası AYT'de 70-75'e çıkman gerek çünkü muhtemelen yine yığılma olacak ve netler dahada artacak ama düzenli çalışırsan hacettepe tıp %100'ünü versen bile kesin değil ama bir sorun olmazsa iyi kötü bir tıp kazanırsın.
Herhangi bir tıpa gidebilsem yeter o kadar yüksek bir hedefim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haftada 5 deneme yapıp denemelerdeki yanlışlarına çalışırsan gelir. 3 TYT 2 AYT senin için bence daha iyi olur çünkü TYT eksiğin daha çok gibi duruyor. Çok fazla gelirse haftada 4'e de düşürebilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim.

Cryoniks

80+ Bronze
Her Şey Kendine Olan İnancına Bağlı Netlerin de Bayağı Yüksek Yani Son 3 Ayı Verimli Geçirebilirsen (Stres Yapmamak Şartıyla) Eminim ki Hedefine Ulaşırsın :blobdance: :bjk:

Top Bottom