Arama sonuçları: *

• Users: imasa32
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. imasa32

40 gün kala ea geçilir mi

Rica ederim. Uşakta okuyorum
  2. imasa32

40 gün kala ea geçilir mi

ben de psikoloji okuyorum ve sınava girmeden 1 ay önce çalışmaya başlamıştım edebiyata 21d 3y gelmişti. Doğru çalışma metoduyla, ezberle çok rahat halledersin o kadar da zorluğu yok
  3. imasa32

Eşit ağırlık 200k hakkında

Her yıl sıralamalar değişiyor. İlk 30K'daki bölümlerde çok az oynama olur. 100K'ya kadar %10-20'lik bir oynama olur ama gerisi için bir şey diyemeyeceğim. İstediğin yer 170-180'e de alabilir en son ya da 400 bine de alabilir
  4. imasa32

Sorumluluk sınavina 5 günüm kaldı :(

AYT edebiyata 2 hafta falan çalıştım 21D 3Y gelmişti. (Geçen sene)
  5. imasa32

MSÜ Girmeyi Düşünen veya Giren Var mı?

2019 ve 2020 senesinde girdim. 2019 yılındaki TYT'den basitti. 2020 yılındaki hemen hemen TYT düzeyindeydi beni çok zorladı. TYT'ye çalışır gibi çalışacaksın ona da. Her sene puanlar iyice yükseliyor. Yakınımda gidenler var Kara Harp Okuluna. Zorluğu var ama 1 yılda biriken anı ömür boyu...
  6. imasa32

MSÜ sonuçları açıklandı

Her sene üni sınavı için de aynısı deniliyor ama hiç de öyle olmuyor. Sorular zorlaşıyor ve buna paralel olarak sıralamalar da yükseliyor.
  7. imasa32

MSÜ sonuçları açıklandı

Moralini bozmak gibi olmasın ama baktığım kadarıyla her sene puanı yükseliyor ve daha düzene oturuyor. Kuzenim geçen sene yerleşti kho’ya kendi söylemleri böyle. 2016 yılında açıldığı ve daha yeni olduğu için puanlar her sene yükselişe geçecek dedi
  8. imasa32

TYT Matematik nasıl çalışılır ?

Hep problem tarzı sorular çöz. Süreyi iyi ayarla ve kendini gerçek sınavdaymışsın gibi gör ve sakın panikleme. Panik, sınavın en büyük düşmanı.
  9. imasa32

Hangi bölümü seçmeliyim?

Hiçbir şeyi yapamıyorum diye tekte pes etmemelisin. Ben de 9. sınıfta, 10. sınıfta matematikten 50 aldığım olmuştu hocanın sayesinde o da 30 luk kağıdı 50 yapmıştı ama ben pes etmedim. Üni sınavına girdim bir sene mezuna kaldım yine pes etmedim. Bu sene girdim psikoloji bölümünü kazandım. Ama...
  10. imasa32

YKS için önerdiğiniz hocalar varmıdır

Şenol hocanın eski videoları güzel. Tek gecede trigonometriyi hallettiydim eski videolarıyla
Top Bottom