ezberimin pek iyi olduğu söylenemezedebiyat kolay bence ezber iş 2 gün çalışsan 70 üstü alırsın bence. sayısalcıyım sadece edebiyattan kaldım
bizde açıklandıBende aynı durumdayım fakat bilgilendirme yapılmadı bana. Tarihler açıklandı mı?
banada son 1 hafta kala söylemişlerdi sınavdan 51 alıp geçmiştim geçmemin sebebide istanbuldan sinopa bilet almıştım sırf sınavdan geçmek için
bende 12 yim 11 tane sorumlulugum var allah kerimBaşlıktada gördüğünüz gibi 5 günüm kaldı ve 12. sınıfım sorumlu olduğum ders 10. edebiyat 5 günde sağlam çalışşsam 50 ve üzeri alırmıyım. Eğer geçmezsem diploma alamıyormuşum geçemezsem ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aksi gibi hocalar 5gün kalasıya haber etti
Tamamdır web sitesinde gördüm benimkiler de açıklanmış. 8 inden sonra benim sınavlar başlıyor. Bu arada bu sınava nasıl çalışacağın hakkında bilgin var mı? Bu konuda biraz yardıma ihtiyacım olabilirezberimin pek iyi olduğu söylenemez
bizde açıklandı
10. sınıf genel olarak ezber ezber yapcamTamamdır web sitesinde gördüm benimkiler de açıklanmış. 8 inden sonra benim sınavlar başlıyor. Bu arada bu sınava nasıl çalışacağın hakkında bilgin var mı? Bu konuda biraz yardıma ihtiyacım olabilir
bindik bi alamete gedeyoz kıyametebende 12 yim 11 tane sorumlulugum var allah kerim
10. sınıf genel olarak ezber ezber yapcam
bindik bi alamete gedeyoz kıyamete
10. sınıf genel olarak ezber ezber yapcam
videolarını izleyim konu ezberlicem10. sınıf genel olarak ezber ezber yapcam
Alıntıyı görüntüle
internetten çalış çok ta iyi değil gibiElimde böyle bir kitap var sence buna çalışsam geçer miyim? (hem 11 hem de 10 dan gireceğim fakat 11 için elimde kitap yok)10. Sınıf Lise Edebiyat Örnekli Konu Anlatım Föyleri
10. Sınıf Lise Edebiyat Örnekli Konu Anlatım Föyleri - BİLFEN YAYINCILIK - Kolektif -www.kitapyurdu.com
İşte sorun orada Sorumluluk sınavı için düzgün video bulamıyorsun. Bulduklarım sadece soru çözdürüyor da pek bir faydası olmadı. Eğer video bulursan bana atar mısın?videolarını izleyim konu ezberlicem
internetten çalış çok ta iyi değil gibi
Aha, şimdi anladım bu şekilde not alarak yapabilirim. Teşekkürler. (geçen haziranda haberim olmadan sınav yapmış hocalar hep öğrencileri geçirmişler, bu da benim şansım...)