Arama sonuçları: *

• Users: loewry
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. loewry

Yazılım mühendisliği ve benzer meslekler

Hocam şimdiden başlayacagım öğrenmeye udemy den script eğitimleri alacağım 1723551334 100 bin sıralama da çok kolay değildir bence tam bilmiyorum ama benim hedefim hem günlük hayatta işime yarasın hemde örneğin bir firmada falan programcı olayım istiyorum
  2. loewry

Hocam 300 bin demedim ki 100-150 hadi 200 bin olsun o civarlardaki yazılıma veya özel yazılım okusam diyorum sizce geleceğim iyi olurmu
  3. loewry

İlgim var hocam çevremde mesela 17 yaşındayken robloxdaki script sistemini öğrenen bir arkadaşım var roblox gibi cocuk oyunu olarak görülen bir uygulamadan yaptığı oyunlar sayesinde 2 sene 100k tl ye yakın kazandı. Şuanda da aylık ortalama 4-5k tl kazanıyor bir şey yapmadan fazla oyunlardan sabit...
  4. loewry

Yazılım okuyup birşeyler olsam da olur ya udemy den lua script eğitimi almayı düşünüyorum
  5. loewry

Evet 1723549502 Hocam programcılık ve yazılım tam hedeflediğim meslekler seviyorum çünkü 1723549592 Hocam öyle düşüneceksek fen ve türkçeden özel ders alıp onlarıda yüksek yapabilirdim ama bi hataya düşüp umursamadım ve benim dönemimde matematik lgs ortalaması 4.70 net di benim 16 net di inan...
  6. loewry

merhabalar şuanda 11. Sınıfım ve sayısal bölüm seçtim. Oldum olası en hızlı anladığım ders matematikdir tabi anlamaya çalışırsam. Bilgisayarla çok fazla uğraşıyorum. Bazı developer arkadaşlarım var script biliyor güzel oyunlar tasarlıyolar. Bende keşke yapabilsem diyorum bilmiyorum tabi. Konu bu...
  7. loewry

3 dersten kalınca sınıfta kalınırmı 9. sınıf

Karnende işaretli ordan bakabilirsin
  8. loewry

3 dersten kalınca sınıfta kalınırmı 9. sınıf

Karnendr yazıyor zaten
Top Bottom